שתי שאלות לגביי סרטן העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות לגביי סרטן העור
    יאיר
    31/03/2008

שאלה ראשונה:גדל לי מאחורי האוזן נקודן חן גדולה,האם זה סרטני,כלומר מה הסיכוי?
    שאלה שניה,יש לי מן פצע בפנים,בלחי,שכבר נמצא אצלי חצי שנה ,זה לא פצע זה נראה מן פצע אבל זה לא פצע וזה לא נקודת חן! וכשאני נוגע בו הוא כואב,זה נראה מן גידול,האם עליי לפחד?
    רצוי לציין שלפני כמה שנים עשיתי טיפולים להורדת שיער בלייזר בצוואר ובבטן ובחזה אבל כל התקופה ההיא השתזפתי הרבה בחוץ ובלי הגנה או חולצה
    האם יש קשר בין הדברים?
    ברור שאני הולך לרופא עור אבל מה דעתך?
    ועוד שאלה:איפה מורידים נקודות חן ונגעים וכתמים?האם אפשר ללכת למקום יוקרתי ואכותי ולא לקופת חולים כללית?
    על מי אתה ממליץ שיכול לבדוק אותי ולאבחן אותי ואולי להוריד לי?
    אני מעדיף לא דרך קופת חולים
    האם אתה ממליץ על מישהו?
    אשמח לקבל תגובה על כל השאלות שלי
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות לגביי סרטן העור

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר ניר נתנזון
    01/04/2008

לצערי מסיבות מובנות שאי אפשר לתת כל אבחנה דרך הפורום ללא בדיקה גופנית. רק לאחר קבלת האבחנה ניתן יהיה (אולי ) לקשר בין הטיפולים שעברת למצאים.
    לגבי הורדת שומות- רק ע"י רופא עור או כירורג פלסטי המסירים אותן בניתוח ושולחים דגימה לביופסיה. כל שיטה אחרת (לייזר, תמיסה כימית וכו') אינן מאפשרות לדעת בבירור מה היה הנגע.

בריאות שלמה,

ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו