מלנומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלנומה
    מלכה
    01/12/2013

שלום רב,

כמו שכתבתי עברתי כריתה מורכבת בכף רגל עם השתלת עור במקום והוצאת 2 בלוטות/זיקיפים מהמפסהות.

התוצאה שהתקבלה: זקיף אחד תקין והשני פתולוגי...

מה המשך טיפול עכשיו ואם אתה מכיר מישהו רופא טוב בתחום ..אני בעיר באר-שבע..

תודה מראש..

מלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מלנומה

הוספת תגובה

• מלנומה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    07/12/2013

המשך הטיפול מחייב הערכה כל גופית לגרורות וכניסה למשטר מעקב. לא נותנים בד"כ בשלב זה כמותרפיה או טיפולים אחרים כגון הקרנות. במידה והמחלה תחזור יהיה צורך לשקול הטיפול לפי מיקום החזרה וצורתה.
    אינני יודע מי בבאר שבע מטפל בנושא.
    בירושלים ד"ר לוטם או ד"ר מרימס בהדסה, ד"ר איזקסון בשערי צדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלונמה

מלכה
    09/12/2013

שלום רב,

קודם כל תודה רבה על כל עזרה ותשובות...

קבעו לי ניתוח להוציא את כל הלימפות ולנקות ואמרו אחרי זה (תלוי מה התשובה שתתקבל בבדיקת לימפות) יקבעו טיפול המשך..

והבנתי שיש לי מלונמה שלב 3....

מה הסיכוי החלמה ומה ההשלכות לאחר ניתוח...(אמרו רגל מתנפח ובעיתי לזיהומים)...

ועוד שאלה בבקשה אם יש מקום שאפשר לפנות לתמיכה נפשית/חרדות...

תודה ויום טוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מלונמה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    11/12/2013

סיכויי ההחלמה הם עניין מורכב לחישוב. צריך לחכות לתוצאות הניתוח ורק אז תהייה תשובה משמעותית.
    מבחינת המצב הנפשי - בהחלט כדאי ואף רצוי לדבר עם האונקולוג האחראי עלייך ולבקש שיקשר אותך לאנשי מקצוע העובדים עימו ומטפלים בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו