הסרת נקודת חן מהפנים ללא צלקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת נקודת חן מהפנים ללא צלקות
    שיר אזולאי
    30/03/2014

שלום רב,
    אני מעוניינת להסיר נקודת חן מהפנים שנמצאת ליד האף היא בולטת מעט מעל פני העור..
    אני מחפשת רופא שעושה הסרה ללא צלקות..
    בעבר הסרתי נקודות חן בכתף ובגב אצל רופא עור ונשארו צלקות מכוערות וגדולות
    יש לך המלצה עבורי?
    תודה רבה,
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת נקודת חן מהפנים ללא צלקות - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    31/03/2014

צריך לחלק את התשובה לשלושה מרכיבים - מרכיב הרופא, מרכיב החולה.ומרכיב המיקום.
    לייחס את חומרת הצלקות רק לרופא המבצע זו גישה פשטנית ולא נכונה ועלולה לגרום להתעלמות מבעיות אחרות שגרמו לצלקת.
    ראשית ובעיקרון הכתפיים והגב מועדים לצלקות יותר מאשר כל אזור אחר בגוף וגם ניתוח ע"י הכירורג המעולה ביותר בעולם לא יכול להצליח לנתח ולא להשאיר צלקת משמעותית אם הגוף שלך נוטה לייצר צלקות קלואידיות/היפרטרופיות.
    הסכנה לצלקות מכוערות בפנים נמוכה יותר בניתוחים זהים לעומת ניתוחים לנגעים על הכתפיים גב, אך מאידך בשל המיקום גם צלקת לא נוראית תהייה יותר בולטת ומושכת תשומת לב מאשר במיקום אחר.
    כאן נכנס מרכיב מבנה ומיקום השומה וגודל החתך הניתוחי הנדרש לסילוק שלה.גם לזה יש השפעה על מימדי הצלקת שתישאר ועל הנראות שלה.
    לסיכום - כדאי שיהיה רופא טוב ובעיקר כדאי שהוא יהיה כזה שידע להעריך את הסיכוי לצלקות בולטות/מפריעות לאור מראה הצלקות שכבר יש לך, מיקום וגודל השומה ויכולותיו.
    בשלב ראשון הייתי שוקל עם רופא עור האם הכרחי להסרי השומה מבחינה בריאותית ומה הסיכונים. רופא עור בסביבת מגורייך ידע קרוב לוודאי גם מי המנתחים בסביבה ומי מהם מתאים לביצוע הפרוצדורה בצורה מיטבית. לי קשה מאוד להמליץ על כמנתח עור ספציפי בלי לדעת היכן את גרה ומה שמות המנתחים המועמדים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו