האם משטרה מסוכנת מבחינה בריאותית ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם משטרה מסוכנת מבחינה בריאותית ?
    ש
    02/04/2014

אני רוצה להיות שוטר סיור וחושש מהעבודה כי חלק ממנה נעשית בשמש. האם כדאי לוותר על הקריירה כדי להימנע שסכנה של סרטן העור עקב חשיפה לשמש ? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם משטרה מסוכנת מבחינה בריאותית ? - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    05/04/2014

אם אתה בקבוצת סיכון מבחינת רקע משפחתי ו/או גוון העור זה בהחלט מומלץ שתיקח בחשבון את נושא החשיפה לשמש בבחירת מקצוע/משלח יד.
    גם אם אתה לא שייך לקבוצת סיכון מוכרת מומלץ שתקפיד על כל אמצעי ההגנה האפשריים ותהייה מודע לסיכון הכרוך בחשיפה מרובה לשמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אם אפשר המשך לשאלה:

ש
    08/04/2014

האם הסיכון לסרטן עור גבוה אם אעבוד בתור שוטר סיור- אם נהיה שטחיים לרגע יש סבירות סטטיסטית לאנשים (בהירי עור עם נטייה משפחתית לשומות) החשופים זמן ממושך בשמש (כמוני) ? כי אם נאמר שהסיכוי הוא אחד לחמישים- שווה לקחת, אבל אם זה נניח אחד לעשר- לא הייתי הולך לסיור. תודה על הפורום והתשובות המקצועיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, אם אפשר המשך לשאלה: - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    15/04/2014

לא ניתן לכמת את הסיכון. יש לי גם פציינטים עם עור יחסית כהה שמפתחים סרטני עור בקבלנות ויש כאלה בהירים שלא. יחד עם זאת לאור הנתונים שלך - שוטטר סיור זה לא המקצוע שהייתי בוחר בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו