מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם משטרה מסוכנת מבחינה בריאותית ?ש02/04/2014
אני רוצה להיות שוטר סיור וחושש מהעבודה כי חלק ממנה נעשית בשמש. האם כדאי לוותר על הקריירה כדי להימנע שסכנה של סרטן העור עקב חשיפה לשמש ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם משטרה מסוכנת מבחינה בריאותית ? - תגובה
ד``ר לי-און גלעד05/04/2014אם אתה בקבוצת סיכון מבחינת רקע משפחתי ו/או גוון העור זה בהחלט מומלץ שתיקח בחשבון את נושא החשיפה לשמש בבחירת מקצוע/משלח יד.
גם אם אתה לא שייך לקבוצת סיכון מוכרת מומלץ שתקפיד על כל אמצעי ההגנה האפשריים ותהייה מודע לסיכון הכרוך בחשיפה מרובה לשמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אם אפשר המשך לשאלה:
ש08/04/2014האם הסיכון לסרטן עור גבוה אם אעבוד בתור שוטר סיור- אם נהיה שטחיים לרגע יש סבירות סטטיסטית לאנשים (בהירי עור עם נטייה משפחתית לשומות) החשופים זמן ממושך בשמש (כמוני) ? כי אם נאמר שהסיכוי הוא אחד לחמישים- שווה לקחת, אבל אם זה נניח אחד לעשר- לא הייתי הולך לסיור. תודה על הפורום והתשובות המקצועיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אם אפשר המשך לשאלה: - תגובה
ד``ר לי-און גלעד15/04/2014לא ניתן לכמת את הסיכון. יש לי גם פציינטים עם עור יחסית כהה שמפתחים סרטני עור בקבלנות ויש כאלה בהירים שלא. יחד עם זאת לאור הנתונים שלך - שוטטר סיור זה לא המקצוע שהייתי בוחר בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?