ניתוח להסרת מלנומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת מלנומה
    שלומציון
    23/04/2014

אמא שלי עברה ניתוח להסרת מלנומה בשוק לפני כחודש, כולל הוצאה של מס׳ בלוטות לימפה. השתלת עור מהירך. אושפזה שוב לפני כשבוע לאחר כאבים חזקים ומראה של מוגלה בחלק מפצע ההשתלה. דובר על זיהום והוחלט על מתן אנטיביוטיקה דרך הוריד בהמשך אף הוסרה רקמה עודפת , אין שיפור בכאבים ועכשיו מדברים על החלפת סוג האנטיביוטיקה. אנחנו מבולבלים, מה קרה ומה עוד צריך לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת מלנומה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת מלנומה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    23/04/2014

לפי התיאור שלך מדובר כנראה בסיבוך נדיר אך מוכר של הניתוח שאמא עברה וככל הנראה ללא קשר למלנומה שאובחנה.
    הטיפול כעת צריך להיות להחלמה של פצע הניתוח ובהמשך בהתאם לתוצאות הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת מלנומה

שלומציון
    23/04/2014

תודה על תשובתך המהירה. אמא מקבלת אנטיביוטיקה לוריד וחבישה עם סילברול. האם הגיוני שלאחר שבוע אין הקלה? (היום מחליפים סוג של אנטיביוטיקה) האם זה אומר שהשתל לא נקלט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח להסרת מלנומה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    30/04/2014

בד"כ כשיש זיהום השתל מתפרק. זה שאין הקלה מצביע אולי על חיידקים עמידים לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו