נקודת חן מוזרה על הפטמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן מוזרה על הפטמה
    ד``ר ניר נתנזון
    10/07/2014

שלום ד"ר,

יש לי שתי נקודות על החזה, אחת מהן על הפטמה. זו שעל הפיטמה נראית לי מוזרה וגם הבחנתי בה פתאום כך שאני חושד שהיא לא היתה שם עד לאחרונה או שהיתה וחל בה שינוי. האם לפי הצילומים אתה חושב שיש סיבה לדאגה ומה כדאי לי לעשות ?
    נ.ב. אני הולך לביקורת אצל רופא עור של קופ"ח פעם בחצי שנה והפעם האחרונה שהייתי היתה לפני חודש וחצי בערך, אני לא זוכר ששמתי לב לנקודה על הפיטמה.

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן מוזרה על הפטמה

הוספת תגובה

• עוד תמונה

בועז
    10/07/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תמונה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    14/07/2014

עד כמה שניתן לראות מהתמונות (איכות סבירה אך עדיין מגבילה) מדובר בתופעה שפירה שנקראת Seborrheic keratosis ואין סיבה לחשש או דאגה. כמובן שתשובה זו היא בערבון מוגבל מאוד ומומלץ לפנות לרופא עור לבדיקה בעין כדי לוודא שאכן כך הדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן מוזרה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    14/07/2014

עד כמה שניתן לראות מהתמונות (איכות סבירה אך עדיין מגבילה) מדובר בתופעה שפירה שנקראת Seborrheic keratosis ואין סיבה לחשש או דאגה. כמובן שתשובה זו היא בערבון מוגבל מאוד ומומלץ לפנות לרופא עור לבדיקה בעין כדי לוודא שאכן כך הדבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו