קרם הגנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרם הגנה
    שני
    15/04/2008

שלום אני מאד בהירה, ותמיד למרות שאני מורחת קרם יש לי כאבי ראש חזקים לאחר שהיה של מעל חצי שעה בשמש, מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרם הגנה

הוספת תגובה

• חשיפה לשמש וקרם הגנה

ד``ר לי-און גלעד
    15/04/2008

שלום שני,
    מריחה של קרם הגנה אינה מהווה פתרון לכל נזקי השמש. יתרה מזאת, קיים חשש שמסנני קרינה יקנו למורחים תחושת ביטחון ויגרמו להם לשהות בשמש יותר משהיו מרשים לעצמם לו לא היה ברשותם התכשיר. התכשירים אמנם מסננים ומונעים (לפרק זמן מוגבל, בתלות במקדם הסינון ה- SPF) את החדירה מרוב קרינת ה- UVB וחלק ניכר מקרינת ה- UVA, אך עדיין ישנם חלקים של קרינת השמש שמגיעים לעור ופוגעים בו.
    השמש בישראל חזקה במיוחד ולכל אדם, בייחוד אם הוא בעל גוון עור בהיר, מומלץ בנוסף לשימוש במסנני קרינה להשתמש בכובע, בגדים ואמצעי הגנה נוספים ולעשות כל מאמץ להעדיף שהייה בצל על שמש ישירה ולהחשף בשעות בהן הקרינה מסוננת היטב ע"י האטמוספירה - לפני 10 בבוקר ואחרי 4 אחה"צ.
    מסנני קרינה לבדם לא ימנעו את כאבי הראש שלך, וגם לא את הזדקנות העור המואצת שתגרום לו השמש. התנהגי נכון בשמש, תרגישי טוב יותר ותחסכי מעצמך הרבה נזקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו