נקודת חן מגרדת ויבשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן מגרדת ויבשה
    שירה
    08/11/2014

שלום, יש לי נקודת חן גדולה יחסית שהתחילה לגרד לאחרונה. זה נראה כאילו יש מעליה מעין שכבת יובש שגורמת לגירודים. לעיתים כשאני מגרדת אותה היא כאילו מתקלפת , או שיוצא ממנה חתיכות קטנות... אני אציין שנוצר עליה נקודות שחורות קטנות כאלה, כמו כאלה שיש בפנים. כמובן שכבר קבעתי תור לרופא עור אבל התור הכי מוקדם שיכלתי לקבל זה בעוד חודש. מה עושים? תודה מראש!
    חזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן מגרדת ויבשה

הוספת תגובה

• נקודת חן מגרדת ויבשה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    08/11/2014

קרוב לוודאי שמדובר בנגע שאינו נק׳ חן, הקרוי קרטוזה סבוראית. מדובר בנגע שפיר וחסר פוטנציאל סרטני באופן מוחלט. אין סיבה מיוחדת לטפל בנגע אלא אם הוא גורם להפרעה או אי נוחות. כמובן שכדי לאשר את החשד הקליני שלי יהיה צורך להבדק ע״י רופא עור ולא נראה לי שיש כאן דחיפות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שירה
    09/11/2014

תודה רבה על התגובה המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו