נקודה חשודה וכואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודה חשודה וכואבת
    שירן
    24/11/2014

לפני שלוש שנים במהלך ההריון של הבת שלי יצאו לי 3 נקודות 2 בבטן ואחד בירך חשודות.לא בדקתי אותן-טעות שלי. הימים האחרונים הנקודה שעל הירך התחילה לכאוב ויש לי כאבים ברדיוס של 10 ס״מ ממנה. לא יכולה לשכב על הצד מרוב כאב.בנוסף מיששתי בלוטת לימפה מופגדלת וכואבת במפשסעה ליד. קבעתי תור לרופא עור עוד שבוע אבל אני לחוצה!אמא שלי חולת לימפומה ואני כבר רואה את המוות בעיניים!לא אוכלת יש לי בחילות,בטוחה שזה מלנומה!מה דעתך?מצרפת תמונה הכי ברורה שהצלחתי לצלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודה חשודה וכואבת

הוספת תגובה

• נקודה חשודה וכואבת - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    26/11/2014

אהיה מאוד מופתע אם יתברר שמדובר במלנומה. זה מזכיר יותר פטמה נוספת מה שנקרא בלעז Accessory nipple (זה קרוב לוודאי מה שהופיע בבטן). בירך ייתכן שמדובר בדרמטופיברומה שיכולה להיות רגישה ואחרי חבלה אפילו כואבת אבל בסה"כ שפירה.
    כמובן שאין תחליף לבדיקה אישית ע"י רופא עור שיחליט אם צריך ביופסיה ואם יש הצדקה לחרדות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שירן
    26/11/2014

התצלום היא של הנקודה על הירך דוקא...פחות מדאיג הנקודות על הבטן כי הגבולות שלהם סדירים...האם גם בירך זה נראה תקין?תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    01/12/2014

התמונה בירך מתאימה לדרמטופיברומה שפירה - תשובה בע"מ עד לבדיקה בעין ע"י רופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו