מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת חן מדממת, קשה וכואבתבתיה19/03/2015
בס"ד
יש לי נקודת חן על הבטן, בגודל סביר (פחות מ6 מ"מ). מבחינת הצבע - יש לה טיפה גוונים של חום - לא צבע אחיד.
אתמול הנקודה התחילה להאדים, נוספה לה מן נקודה שחורה כזו (יכול להיות דם שהגליד - לא יודעת), היא נהייתה קשה וטיפה כואבת כשנוגעים בה.
האם יש סיבה לחשוש?
אשמח בבקשה לתשובה בהקדם, אני מאוד בלחץ....
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן מדממת, קשה וכואבת - תגובה
ד``ר לי-און גלעד21/03/2015בלי לראות אותה קשה לי לענות. שינויים חדים כמו שאת מתארת קשורים לרוב לפציעה מקומית ולא לגידול אבל שוב, בלי בדיקה בעין - זו רק ספקולציה. עליך לפנות לבדיקת רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת פציעה מקומית?
בתיה22/03/2015בס"ד
אפשר להיפצע רק בנקודת חן? כי בשאר הבטן אין שום סימנים של מכה או משהו כזה... והנקודת חן נשארת קשה וכואבת כבר כמה ימים.
האם יש אפשרות שזה משהו אחר?
אני שוב מציינת שהנקודה די קטנה (פחות מ6 מ"מ)!
אני מחכה לבדיקה לרופא עור אבל בינתיים אני מאוד מאוד בלחץ....
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת פציעה מקומית? - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/03/2015בגלל שנק' חן שונה בטקסטורה שלה מהעור הסובב ומעט בולטת בד"כ היא יותר רגישה לשפשוף/שריטה/חבלה.
לפי המימדים וההתנהגות אני מעריך שזה הסיפור.
מציע שתחבשי המקום עם פלסטר ומשחה שומנית (אפשר אנטיביוטית) למספר ימים.
כמובן שבדיקת רופא עור מומלצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי תודה!
בתיה24/03/2015בס"ד
תודה רבה לך!!! ה' יברך אותך! :) עזרת לי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?