מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פס שחור בבוהןרונית07/04/2015
אתמול הבחנתי בפס שחור שאינו כהה לאורך הבוהן בלבד , אין סימנים בשאר הציפורניים, אין סרטן במשפחה ואני לא חשופה לשמש בכלל
פניתי לרופא המשפחה אמר לי כי זה לא מדאיג מאחר ואין סימנים נוספים ולא קיים הפס על שאר האצבעות , הוא חושב שמדובר בשריר או חוסר ויטמינים גרם לזה , בחודש פברואבר ביצעתי בדיקות דם שגרתיים שהיו תקינים עם מחסור בויטמין די
אני עדיין מודאגת האם יתכן ומדובר בסרטן עור ? האם הפס הזה מספיק להעיד על הסרטן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס שחור בבוהן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/04/2015עקרונית זה יכול להעיד על מלנומה אבל בלי לראות את צורת הפס, מימדיו והרקמה מסביב לו זו אמירה בעלמה. חזקה על רופא העור שראה את הפס שבחן גם בדרמטוסקופ. אני לא יכול לחלוק באינטרנט על תשובה שניתנה לאחר בדיקה בעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס בבוהן
רונית22/04/2015צירפתי לך תמונה לבוהן , הפס בצבע אור דק
אני מודאגת האם זה יכול להיות סרטן ?
ועוד שאלה : איזה אופציות קיימות למחלות נוספות חוץ מהסרטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס בבוהן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/04/2015על סמך התמונה - חד משמעית לא סרטני.
ייתכן על רקע חבלה מינימאלית, אנומליה של כלי דם, שומה תחת הציפורן.
ממצא שפיר וחסר חשיבות.
הכל כמובן במגבלות של איכות התמונה והעובדה שלא בוצעה בדיקה בעין - דבר שבהחלט נדרש בכל פעם שעולה חשד לנגע משמעותי בעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס בבוהן
רונית23/04/2015תודה רבה אני נרגעתי , האם אתה ממליץ בכל זאת לפנות לבדיקת רופא עור ? צירפתי לך תמונה יותר ברורה לפס
דרך אגב יש לי גירוד בכל הגוף שלא מוגבל באזור מסוים אלא בכל אזורי הגוף וזה מה שגרם לי פאניקה אני חוששת שעניין הגירוד הוא נפשי בגלל שפחדתי שאני חולה בסרטן !!!!!, אולם הפס מאז שבועיים לא התרחב ולא השתנה הצבע , (רק לאינפורמציה : במקרים של סרטן העור תוך כמה זמן הפס מתחיל להתרחב או להיות יותר כהה ? )
רופא המשפחה נתן לי טליפאסט אבל לא ממש עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפס בבוהן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד27/04/2015בכל מקרה בדיקה באינטרנט אינה תחליף לבדיקת רופא עור בעיין.
התופעה יכולה להיות קשורה למה שאת חווה באופןם כללי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?