כאבים לאחר הסרת שומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר הסרת שומה
    par2004
    13/07/2015

שלום, ביום חמישי האחרון ביצעו בי ניתוח כירוגי להסרת שומה בכתף ולקיחה לביופסיה, ביום שאחרי הניתוח הכל היה טוב, משבת בצהריים בערך התחילו כאבים ואדמומיות בכתף, האם זה נורמלי ויעבור עם הזמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר הסרת שומה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

par2004
    13/07/2015

באבחנה המבדלת הרופא כתב
    Bcc
    Amelanotic mm
    Scc
    Keratoacanthoma

מבירור קצר באינטרנט כולם גידולים ממאירים, מה שכמובן הכניס אותי ללחץ ופחד גדול מאד, מחשש שזה כבר "מאוחר מדי" מאחר והשומה שהיתה לי לא טופלה בערך כט/5 חודשים..הדאגה הגדולה שלי מוצדקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

par2004
    13/07/2015

ההסרה היתה של נודולה סגלגלה בשרנית בקוטר 1.5 ס"מ, מעט מכוייבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    14/07/2015

הכאבים עלולים לרמז על זיהום מקומי שמתפתח וצירך לשקול טיפול אנטיביוטי מקומי עם משחה אנטיביוטית או דרך הפה.
    לגבי החשדות לטיב הנגע - אין שום היגיון להיות בחרדה רק בגלל ספקולציות של הרופא.
    כשתתקבל תשובה פתולוגית טיב הנגע יהיה ברור ואפשר יהיה לדעת כיצד לטפל בו. עדיין בלי כל סיבה ללחץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו