בדיקה לאיתור נקודות חן בעייתיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה לאיתור נקודות חן בעייתיות
    עינת
    06/05/2008

אני בת 36 בעלת נקודות חן מרובות מאוד.
    אני נמצאת במעקב של רופא עור ועד כה הסירו לי מספר נקודות שהיו כולן ללא ממצאים פתולוגיים.
    הרופא המליץ לי לפנות לבדיקה ממוחשבת שממפה את כל נקודות החון בגוף ומשווה אותן בבדיקות חוזרות. הוא אמר שהבדיקה מדוייקת מאוד ומגלה אפילו חריגות קטנות ובכמות הנקודות שלי זה הכ טוב.
    הבעיה שהוא לא זכר איפה עושים את הבדיקה ואיך מגיעים אליה.
    אודה על מידע בנושא:
    1. איפה אפשר לעשות את הבדיקה הזו?
    2. מחירה.
    3. האם יש השתתפות של קופ"ח או שהיא פרטית לגמרי.
    4. האם צריך הפנייה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המרכז למיפוי שומות

ד``ר לי-און גלעד
    07/05/2008

שלום עינת,
    שותפי לניהול פורום זה, ד"ר נתנזון הוא המנהל של המרכז למיפוי שומות בהרצליה וניתן לקבל את כל הפרטים על הבדיקה, לתאם פגישה וכיוב' דרך האתר הבא: www.MoleMap.co.i.
    נכון להיום הבדיקה אינה בסל הבריאות ולכן אינה ממומנת ע"י קופות החולים אלא מכיסם של הנבדקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיפוי שומות

ד``ר ניר נתנזון
    07/05/2008

שלום עינת

בהמשך לתשובתו של ד"ר גלעד-

עלות הבדיקה (שנמשכת כשעה) הינה 1,500 ש"ח.

ביטוחי הבריאות הפרטיים (לא הביטוחים המשלימים) מכסים עד 80% מעלות הבדיקה, בהתאם לפוליסה הפרטית שלך.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו