בליטה בעור באזור המצח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בעור באזור המצח
    ד``ר ניר נתנזון
    01/01/2016

ד"ר לי-און שלום,
    יש לי מעין בליטה בעור באזור המצח .רופא עור אמר לי שהיא תוצאה של שהייתי בשמש בצעירותי.נבדקתי פעם אחרונה אצל רופא עור לפני כארבעה חודשים.לפני כשבועיים הנגע החל לדמם, כנראה בגלל שפצעתי אותו עם מסרק.עתה, מדי פעם שוב מדמם- למשל אחרי חפיפה שמתי מגבת על הראש ואח"כ הבחנתי בדימום ממנו בצד אחר של הנגע. או אחרי שינה על הצד של הראש בו נמצא הנגע.הנגע היה יותר שטוח, בימים אחרונים התנפח אך הצטמצם באורכו ורוחבו.חלקו ניהיה כהה יותר עקב הדימום. במגע יש הרגשה של פצע.האם מסוכן? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בעור באזור המצח

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    01/01/2016

איכות התמונה לא מאפשרת תשובה לעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רות
    03/01/2016

ד"ר לי- און שלום,
    תודה על התשובה המהירה, רצ"ב תמונה נוספת של הנגע בעור. החלק שדימם נשר. החלק שנותר עדיין נפוח. האם מסוכן?
    תודה רבה, רות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    04/01/2016

איכות התמונה עדיין לא מאפשרת התייחסות משמעותית למרות שלא נראה שמדובר במשהו ממאיר. יש לפנות לרופא עור לבדיקה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו