מרכז לבן בנקודת חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרכז לבן בנקודת חן
    רוני
    22/01/2016

שלום,

יש לי נקודת חן חומה בולטת במעט מתחת לחזה מאז שאני זוכרת את עצמי. שמתי לב לאחרונה שיש בה ערבוב של צבעי חום ולבן. אני לא יודעת אם הנקודה השתנתה כי לא שמתי אליה יותר מידי לב, אבל המרכז הוא יותר לבן, ושאר הנקודה היא חומה. חוץ מזה הגבול ברור והנקודה עגולה.

אני מאוד מודאגת. האם זה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרכז לבן בנקודת חן

הוספת תגובה

• עוד קצת פרטים

רוני
    22/01/2016

אין היסטוריה משפחתית של מלנומה ולא נמצאת בקבוצת סיכון, האזור המדובר הוא כזה שלא חשוף לשמש. כשמסתכלים מרחוק על הנקודה היא נראית חומה ורק כשמתקרבים מאוד רואים שיש בה ערבוב של צבע לבן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד קצת פרטים - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    25/01/2016

הכל טוב ויפה אך אין בנתונים כדי לתת ולו קצה חוט לתשובה. או תמונה או בדיקה בעין ע"י רופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד קצת פרטים - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    25/01/2016

הכל טוב ויפה אך אין בנתונים כדי לתת ולו קצה חוט לתשובה. או תמונה או בדיקה בעין ע"י רופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו