נקודת חן על הזרוע שהפכה למוזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן על הזרוע שהפכה למוזרה
    מור
    29/04/2016

שלום, שמי מור בת 21.
    יש לי מספר יחסית רב של נקודות חן בגוף (כך גם לאמא שלי ) כאשר בעבר בגיל 10 אף הסירו לי נבוס בכף הרגל, אך לאחר ביופסיה שערכו זה התגלה כלא סרטני. מאז אני כל שנה בערך עושה ביקורת של נקודות חן אצל רופא עור כאשר את האחרונה עשיתי לפני 7 חודשים בערך.
    יש לי נקודת חן על הזרוע, שקיימת כבר שנים רבות. לפני שבוע וחצי עשיתי טיפול לייזר להורדת שיער בידיים, לא בפעם הראשונה, ואחרי הטיפול הזה הנקודה הזו התחילה לכאוב ואז נהייתה אדומה מסביב, וזה עבר אחרי שעתיים-שלוש. שמתי לב מאז שהנקודה נראית מוזרה- שחורה באמצע ומסביב חומה, הגבולות קצת מוזרים עם שפיצים בצדדים, ואין לי נקודה כזו על הגוף וגם זו שהוציאו לי לא הייתה כזאת אלא רגילה. בדקתי קצת ולמען האמת זה קצת הלחיץ אותי שזה מצביע על משהו בעייתי - מה שכן הנקודה עצמה קטנה.
    אני קצינה בקבע ולהגיע לרופא עור לוקח מעט זמן, רציתי לשאול קודם כל האם זה מצביע על נקודה בעייתית או שאני סתם פרנואידית ? ואם כן מה הדחיפות בהגעה לרופא עור.
    תודה רבה וחג שמח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודת חן על הזרוע שהפכה למוזרה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    30/04/2016

לא ניתן לומר הרבה על סמך התמונה. ייתכן שמדובר בתוצאה של הנזק מהלייזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מור
    30/04/2016

גם אם יש לי עוד הרבה נקודות חן בשתי הידיים והיא היחידה שהשתנתה ? ועל איזה נזק מדובר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    02/05/2016

לייזר נקלט בפיגמנט כהה ולכן עלול לגרום לכווייה נקודתית. אם במקרה הלייזר פגע בנקודה הספציפית בעוצמה זו יכולה להיות סיבת השינויים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו