מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת חן קטנה חדשה על כף הרגללימור01/07/2016
שלום,
הבחנתי בנקודת חן קטנה על כף הרגל שלדעתי היא חדדשה (אני בת 35), הנקודה עגולה וסימטרית בגודל 1 מ"מ
הראתי לרופאת העור, והיא המליצה להסיר בגלל שבתוך הנקודה יש מספר נקודות שחורות והיא הסתכלה על נקודות אחרות שיש לי ולא ראתה משהו בסגנון.
אני מאוד בלחץ, גם נקודה חדשה וגם שונה מעט מיתר הנקודות..מה הסיכוי שעדיין הכל יהיה בסדר?
מצרפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה מקרוב יותר
לימור01/07/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה מקרוב יותר - תגובה
ד``ר לי-און גלעד02/07/2016קרוב לוודאי שמדובר בנק' שפירה, אך איכות התמונה מגבילה את היכולת לתת תשובה חד משמעית. בכל מקרה - עדיפה חוו"ד של רופאה שבדקה את הנק' בעין מהסתמכות על התמונות ששלחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה!
לימור02/07/2016כבר קבעתי תור להסרת הנקודה בהקדם האפשרי...אבל נמצאת בלחץ נוראי
האם לגודל יש משמעות כלשהי? הנקודה קטנה מ1 ממ ובזכות צילומים שביצעתי ראיתי שהיא חדשה
האם כבר בעת ההסרה הכירורגית ניתן לקבל מושג מה זה או רק לפי התשובה הפתולוגית?
האם בגילי עדיין יכולות לצאת נקודות חן חדשות? אוסיף שאני בהריון...
ושוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הגודל. אני מדדתי 1 ממ הרופאה
לימור02/07/2016כתבה 2 ממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הגודל. אני מדדתי 1 ממ הרופאה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד04/07/2016במימדים כאלה לא ניתן לקבוע שנק' היא חשודה או לא תקינה על סמך בדיקה קלינית או דרמוסקופית. לא נראה לי שיש הצדקה לכריתה אלא למעקב בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?