שלום, שאלה לגבי בדיקה עם דרמוסקופ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, שאלה לגבי בדיקה עם דרמוסקופ
    לימור
    14/07/2016

יש לי תמונות של נקודות החן בגוף שצילמו לי לפני מספר שנים
    מדי פעם אני בעצמי מנסה לבדוק האם חל שינוי כלשהו על ידי בדיקתם לעומת התמונות.
    לא מזמן שאלתי על נקודה מסויימת שבתמונות אני לא רואה אזור קטן שנראה לי כמו נקודה קטנה מאוד על פני אזור מסויים בנקודה
    כשאני מצלמת כעת את הנקודה אני לא מצליחה להבחין בזה בכל הצילומים..כך שאולי זה תלוי זווית ולכן בצילומים שיש לי קשה להבחין בזה...
    מצרפת שתי תמונות, אחת באיכות טובה יותר והשנייה פחות שבה אולי ניתן לראות את החלק המדובר

בכל מקרה בגלל שאני לחוצה הלכתי לשני רופאי עור שבדקו את הנקודה עם דרמוסקופ ואמרו שהיא נראית תקינה. רופא אחד אמר שבכלל לא היה מסיר אותה
    רופאה שנייה אמרה שנראית בסדר אבל בגלל שהיא מטרידה אותי נתנה לי הפניה להסיר אותה.
    כרגע אני בחודש תשיעי בהריון ומעדיפה להמתין עד לאחר הלידה, שני הרופאים אמרו שאין בעיה עם המתנה זו..אבל כמובן שקשה לי להיות רגועה
    מה בעצם מבטיחה בדיקה עם דרמוסקופ? האם לדעתך אני יכולה להמתין עם הסרתה כחודש וחצי?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מצרפת תמונה שניה באיכות פחות טובה

לימור
    14/07/2016

שבה אולי ניתן לראות את הנקודה הקטנה עליה אני מדברת
    לא רואים אותה בכל צילום
    כל הזמן אומרים לשים לב אם נקודת חן משתנה ואני פשוט מנסה להבין כיצד יראה שינוי של נקודת חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצרפת תמונה שניה באיכות פחות טובה - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    15/07/2016

דרמטוסקופיה היא בדיקה שנותנת קצת יותר פרטים מבדיקה בעין וכשהבודק מנוסה ויודע איך נראים נגעים שפירים/ממאירים זה מוסיף לדיוק באבחנה.
    שינוי כמו שאת חושבת שאת רואה הוא בהחלט שינוי שמצדיק בדיקת רופא אבל בוודאי לא מחייב הסרה של נקודה אם בבדיקה קלינית ודרמוסקופית הנגע נראה שפיר ושקט.
    לפי מה שאת מוסרת אין דחיפות להסיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו