מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, שאלה לגבי בדיקה עם דרמוסקופלימור14/07/2016
יש לי תמונות של נקודות החן בגוף שצילמו לי לפני מספר שנים
מדי פעם אני בעצמי מנסה לבדוק האם חל שינוי כלשהו על ידי בדיקתם לעומת התמונות.
לא מזמן שאלתי על נקודה מסויימת שבתמונות אני לא רואה אזור קטן שנראה לי כמו נקודה קטנה מאוד על פני אזור מסויים בנקודה
כשאני מצלמת כעת את הנקודה אני לא מצליחה להבחין בזה בכל הצילומים..כך שאולי זה תלוי זווית ולכן בצילומים שיש לי קשה להבחין בזה...
מצרפת שתי תמונות, אחת באיכות טובה יותר והשנייה פחות שבה אולי ניתן לראות את החלק המדובר
בכל מקרה בגלל שאני לחוצה הלכתי לשני רופאי עור שבדקו את הנקודה עם דרמוסקופ ואמרו שהיא נראית תקינה. רופא אחד אמר שבכלל לא היה מסיר אותה
רופאה שנייה אמרה שנראית בסדר אבל בגלל שהיא מטרידה אותי נתנה לי הפניה להסיר אותה.
כרגע אני בחודש תשיעי בהריון ומעדיפה להמתין עד לאחר הלידה, שני הרופאים אמרו שאין בעיה עם המתנה זו..אבל כמובן שקשה לי להיות רגועה
מה בעצם מבטיחה בדיקה עם דרמוסקופ? האם לדעתך אני יכולה להמתין עם הסרתה כחודש וחצי?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת תמונה שניה באיכות פחות טובה
לימור14/07/2016שבה אולי ניתן לראות את הנקודה הקטנה עליה אני מדברת
לא רואים אותה בכל צילום
כל הזמן אומרים לשים לב אם נקודת חן משתנה ואני פשוט מנסה להבין כיצד יראה שינוי של נקודת חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרפת תמונה שניה באיכות פחות טובה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד15/07/2016דרמטוסקופיה היא בדיקה שנותנת קצת יותר פרטים מבדיקה בעין וכשהבודק מנוסה ויודע איך נראים נגעים שפירים/ממאירים זה מוסיף לדיוק באבחנה.
שינוי כמו שאת חושבת שאת רואה הוא בהחלט שינוי שמצדיק בדיקת רופא אבל בוודאי לא מחייב הסרה של נקודה אם בבדיקה קלינית ודרמוסקופית הנגע נראה שפיר ושקט.
לפי מה שאת מוסרת אין דחיפות להסיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?