נקודת חן חדשה שצצה בבטן . אשמח לבדיקה מהירה קצת מלחיץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן חדשה שצצה בבטן . אשמח לבדיקה מהירה קצת מלחיץ
    אנונימי
    25/09/2016

שלום דוקטור .
    לפני מספר חןדשים צצה לי בבטן נקודת חן חדשה שקצת הלחיצה אותי. אין גירוד או דימום
    כפי שאתה רואה את צורתה ואת צבעה מה אפשר להבחין האם יש סיכון? אחי נפטר מסרטן מהמנלומה וקצת מלחיץ
    קבעתי תור לרופא ורק בעוד חודש יש תור. מה ניתן להבחין ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודת חן חדשה שצצה בבטן . אשמח לבדיקה מהירה קצת מלחיץ - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    25/09/2016

איכות התמונה אינה מאפשרת התייחסות ענינית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן שגדלה בבטן התייחסת עניינית

אנונימי
    25/09/2016

מה זאת אומרת התייחסות עניינית? צילמתי ברור. השאלה אם ניראה לא טוב.נקודת חן חומה קטנה עם נקודה טיפה שחורה באמצע לא מדממת או כואבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן שגדלה בבטן התייחסת עניינית - תגובה

ד``ר לי-און גלעד
    26/09/2016

איכות הצילום טובה, הוא פשוט לא נותן מספיק אינפורמציה כדי שאוכל לחוות דיעה. גודל הנקודה קטן מדי, הצילום הוא באלכסון ולא בניצב לנקודה ובקיצור לא מאפשר התייחסות עניינית.
    אם היה לי מה להגיד הייתי אומר ובכל מקרה, בדיקת רופא עור בעין ולא באינטרנט היא התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו