הופעת נקודת חן בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת נקודת חן בכף הרגל
    מיכל
    04/12/2016

שלום ,
    הופיעה לי נקודת חן בכף הרגל לפני בערך 4 שנים . בתחילה היא הייתה מזערית ודמתה ללכלוך . לאחרונה היא גדלה , השתנתה בצבע בצורה ובגודל אך עדיין נראית כנגע/נמש . הרופאה בדקה אותה בדרמוסקופ ושלחה אותי להסיר אותה באופן כירוגי כדי לקבל ביופסיה . בתמונה גם ניתן לראות שלישה יש לי שלפוחיות קטנות ומגרדות .האם זה הליך שמבוצע באופן רגיל או שהרופאה זיהתה אותה כחשודה ? האם ההסרה בכף הרגל כואבת ? היכן מתבצעת הזריקה להרדמה מקומית - בכף הרגל בסמוך לנקודה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הופעת נקודת חן בכף הרגל

הוספת תגובה

• המשך הופעת נקודת חן תמונה נוספת

מיכל
    04/12/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה: הופעת נקודת חן בכף הרגל

ד``ר לי-און גלעד
    04/12/2016

קשה לומר על סמך התמונה ששלחת למרות שהתמונה השנייה יותר איכותית. נראה שהשומה נראית מעט חריגה משומה רגיל בכף הרגל ולכן ההפניה להסרה. ההרדמה היא מקומית לעור מסביב לשוחה. כואבת אבל לא נורא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו