נקודת חן חשודה בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן חשודה בגב
    מ
    06/04/2017

שלום רב לפני השבועיים הגעתי לרופא עור לצורך הסרה של נקודת חן בגב שהפריעה לי מבחינה אסתטית. הנקודה הייתה מורמת ובצבע חום הרופא טען שהיא תקינה ואינה מסוכנת הוא צרה אותה עם חנקן וטען שהיא תיפול מעצמה חלפו שבועיים אך הנקודה לא נפלה אלא הצבע שלה התקלף והיא נשארה ורדרדה אדמדמה וכעת הוא טוען שהיא נראית חשודה כממאירה ושלח אותי לכירורג להסיר אותה במיידי ולבדיקה מה שמאוד הלחיץ אותי חשוב לי לציין שזו אינה נקודה חדשה היא קיימת מאז שאני זוכרת את עצמי ולא השתנתה מעולם ... גם בדקתי אותה מספר פעמים במהלך השנים ולא אמרו לי שהיא בעייתית. האם בכל זאת יש סיבה לדאגה ? האם אני חייבת לגשת בדחיפות לרופא כי תור יש רק לעוד שבועיים בערך. תודה רבה וחג שמח.אצרף תמונה אם יעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן חשודה בגב

הוספת תגובה

• נק' חן חשודה

ד``ר לי-און גלעד
    09/04/2017

תמונה יכולה להועיל בתנאי שתהייה חדה וברורה.
    בגדול, אחרי שרופא עור ראה את הנקודה בעין ואמר מה שאמר, אין לי שום נתון שיכול לקבוע אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו