פצע חשוד שלא נרפא/ מגליד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע חשוד שלא נרפא/ מגליד
    ארז
    08/05/2017

שלום רב,יש לי פצע שאינו נרפא כבר מספר חודשים, הפצע קטן ואדום ומדיי פן הוא קצת מתייבש ויוצא לו כמו קשקשים,ביקרתי אצל רופא עור שלא נתן לי תושבה חד משמעית ושלח אותי לביופסיה הורדת הנגע.
    אשמח לתשובתל המקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע חשוד שלא נרפא/ מגליד

הוספת תגובה

• פצע שלא מחלים

ד``ר לי-און גלעד
    09/05/2017

לא ניתן להסיק מהתמונה דבר.
    מציע שתבדק שוב ואם מדובר בחשד לנגע סרטני - שהפרוצדורה תבוצע בניתוח מוז שיסלק את הנגע באופן סופי ויחסוך פרוצדורה נוספת אם הביופסיה תגלה שצריך להסיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע חשוד שלא נרפא/ מגליד

ארז
    09/05/2017

ד"ר גלעד שלום,
    הייתי אצל רופא עור שנתן לי טיפול במשחה אנטיביוטית. לאחר כחודש שזה לא עזר הוא הפנה אותי לכירורג פלסטי שאבחן נגע אדמדם בקוטר 3 מ"מ על הרקה הימנית ושלח אותי לטיפול בשם"skin biopsy less than 1cm with suture", האם זה ניתוח המוז שציינת בתשובתך, בנוסף מצ"ב תמונה יותר חדה של הנגע.
    בברכה,ארז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע שאינו מחלים

ד``ר לי-און גלעד
    09/05/2017

צריך בדיקה בדרמטוסקופ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו