שימוש באפודיקס קרם נגד נזקי שמש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באפודיקס קרם נגד נזקי שמש
    שלומית אשכנזי
    25/09/2017

מ1.8 אני משתמשת באפודיקס קרם כל ערב כטיפול הסרת קליפה שנוצרה מנזקי שמש בפנים. הפצע הלך וגדל (התור הקרוב ביותר אצל הרופאה 2.11 ואין עם מי לדבר). הלילה נפל חלק מהגלד, בבוקר הייתה מוגלה. עכשיו הגלד צמח שוב והפצע גדול יותר ונראה לא טוב. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש באפודיקס

ד``ר לי-און גלעד
    26/09/2017

אפודיקס הוא טיפול כמותרפי מקומי ותפקידו לפגוע ולהרוג תאים עם פוטנציאל סרטני או תאים סרטניים. לכן כשמורחים על עור עם תאים כאלה נוצר פצע וזה נורמאלי. בגדול הטפול הוא מריחה פעמיים ביום לחודש וחשוב מאוד להמנע מחשיפה לשמש בזמן הטיפול. ממה שאת כותבת את מורחת פעם ביום כבר 6 שב'. לאור זאת מציע לחדול מהמריחה, לבצע קומפרסים קרים עם גאזה סטרילית ספוגה במי מלח רתוחים קרים לריכוך הגלד ואח"כ למרוח משחה שומנית אנטיביוטית כגון פוסידין, בקטרובן, גנטטרים וכיוב' ולכסות עם פלסטר. תוך 10-14 ימים המקום אמור להחלים וחודשיים לאחר מכן יהיה צורך לחזור ולבדוק את העור המטופל לראות אם הטיפול הצליח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש באפודיקס

שלומית
    26/09/2017

לפי הרופאה יש למרוח את האפודיקס 90 יום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משך מריחת אפודיקס

ד``ר לי-און גלעד
    30/09/2017

אם מדובר באפודיקס הפרוטוקול שאני עובד לפיו הוא 4-6 שב' מריחה. אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי הפרוטוקול שהרופאה שלך רשמה לך - את צריכה ליצור קשר ישירות עם הרופאה. מה שעניתי הוא פרוטוקול שגרתי שאני נוהג לפיו וייתכן שבמקרה שלך היו שיקולים מיוחדים או אחרים שאני לא מודע להם. לכן היעוץ בפורום הזה כוללני ואינו תחליף ליעוץ רפואי פרטני. עלייך לנהל הטיפול בהתאם להוראות הרופאה שלך ובתיאום איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו