יבלת/נקודת חן לחוצה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת/נקודת חן לחוצה מאוד
    לימור
    21/11/2017

שלום,
    מצרפת תמונה של נגע שהיה על כף הרגל שלי ב2006 (אז צולמה התמונה)
    לא זוכרת לפני מה היה..
    מתישהו לאחר שנת 2006 בביקור אצל רופא עור נאמר לי שזו יבלת וצרבו לי אותה עם חנקן
    היבלת לא נעלמה לגמרי נשארו כמה בליטות קטנות בצבע העור
    לפני שבועיים הייתי אצל רופא עור, הוא שאל אותי מה זה. בלי לחשוב אמרתי שזו יבלת שצרבו ולא נעלמה והוא צרב שוב

מעולם לא חשבתי שאולי מדובר במשהו אחר, אולי נקודת חן שצריך להסיר ולשלוח לביופסיה.
    אציין שאני מבצעת אצל ד"ר נתנזון מיפוי שומות כל שנה ומעקב חצי שנתי אבל אני לא יודעת כמה הנגע היה בולט ולא הדגשתי שצרבו לי את זה בעבר
    עכשיו אני מאוד בלחץ (בהיסטריה יש לומר) שאולי נגרם פה נזק (עוד מהפעם הראשונה שצרבו)
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלת/נקודת חן לחוצה מאוד

הוספת תגובה

• תמונה מאחד המיפויים

לימור
    21/11/2017

תמונה אחרי שבוצעה הצריבה (התמונה משנת 2013)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה

לימור
    21/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה מעכשיו

לימור
    21/11/2017

זהו המצב עכשיו
    שבועיים אחרי שצרבו שוב
    האזור התנפח התפוצץ וזה מה שנותר כרגע
    אם מומלת הסרה כירורגית לביופסיה תוך כמה זמן ניתן לבצע? האם צריך להמתין שהאזור יחלים?
    האם ניתן לבצע במצב כזה בדיקה בדרמוסקופ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנק' שבתמונה

ד``ר לי-און גלעד
    25/11/2017

יש להמתין עד שהפצע יחלים ורק אז יהיה טעם לבדוק מה נשאר. לא נראה יוצא דופן במיוחד בשלב זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו