נמשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמשים
    רחלללללל
    24/05/2008

שלום!
    אני ג'ינג'ינת ויש לי המון נמשים. אני אף פעם לא שמה קרם הגנה. כשהייתי קטנה הייתי נשרפת בקלות.
    עכשיו כשאני כבר לא קטנה אז אני הולכת בלי קרם הגנה וממש ממש קצת שכמעט ולא רואים את זה משתזפת. אבל ממש קצת.
    לא מופיעות לי נקודות חן. וכשאני בשמש הנמשים מיתרבים אבל כשאני בצל הם כמעט כולם נעלמים.
    בשבוע האחרון הופיעו לי בערך 2 נקודות חן חדשות ברגליים.
    האם יכול ליהיות בגלל שאני ג'ינג'ית?
    ומה זה אורמ שאני משתזפת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמשים

הוספת תגובה

• ג'ינג'ים צריכים להזהר יותר!

ד``ר לי-און גלעד
    26/05/2008

זה בכלל לא חוכמה מה שאת מתארת. זה מאוד לא חכם לא לנקוט אמצעי זהירות בחשיפה לשמש בייחוד אם את ג'ינג'ית. בעקרון ג'ינג'ים מועדים לנמשים, נק' חן וסרטן עור וכן להזדקנות עור מואצת. את יכולה לבחון את השפעת השמש עלייך אם תשווי את מראה עור הפנים למראה עור העכוז שלך, אותו, אני מניח, אינך חושפת לשמש.
    בגדול יש שני סוגים של ג'ינג'ים - אלה שנשרפים יותר בקלות ואלה שפחות אבל כולם נמצאים בסיכון מוגבר לסרטן עור. גם אם את מצליחה להשתזף מעט אני ממליץ לך להמנע מכך עד כמה שאפשר, להשתמש בקרם הגנה, כובע וחולצה ולנהוג זהירות בחשיפה לשמש (שעות נכונות, צל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךךך

רחלללללל
    26/05/2008

אבל לבצפר אני לא יכולה לשים קרם הגנה.
    ועם מעכשיו אני כן אשתמש בכל מה שרשמת אז הסיכון יכול לרדת?
    אפשר עוד לשנות משהו??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לשנות!

ד``ר לי-און גלעד
    27/05/2008

המחקרים מורים שמה שגורם להתקדמות ולעליה בסיכון היא חשיפה נוספת לשמש. לכן בכל שלב שבו מתחילים להתנהג נכון, קרם הגנה זהירות וכיוב' יש מה להרוויח. התחילי להתנהג נכון מהיום ותחסכי לעצמך צרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו