מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים כהים על ציפורני הבהונותET15/09/2018
ראשית חייבת לציין כי הציפורניים שלי (הן של הידיים והן של הרגליים) בד"כ בריאות ויפות בורה יוצאת דופן. לפני מס' חודשים הבחנתי בבוהן של הרגל השמאלית כי יש עליה כתמים כהים שנראים כמו דם צרור. אחר כך זה נהיה חום והתכהה עוד יותר. לא ייחסתי לכך חשיבות, חשבתי שקיבלתי אולי מכה ולא שמתי לב. אך עם הזמן זה לא עבר. והתפשט לשטח גדול יותר. גזרתי ציפורניים כי הן גדלו, וזה עלה עם הציפורן, אך אז "נולד" כתם חדש. אחרי תקופה ראיתי שיש גם כתם שחור וחום בבוהן של הרגל הימנית. כאן כבר נדלקה לי נורה אדומה, כי איך יכול להיות שקיבלתי מכה בדיוק גם בבוהן הימנית? מה גם שאינני עושה ספורט פיזי עם הרגליים. ואחרי תקופה ארוכה שזה לא עבר ורק גדל התחלתי לבדוק וראיתי שיש סיכוי שאולי זה סרטן. לאחרונה התחיל לי דימום "רטוב" מתחת לציפורן בבוהן השמאלית. עד כדי שאני ממש צריכה לנגב את הדם.... אני רוצה לציין שיש לי מחלת קרוהן כבר כ-15 שנה, אין לי מושג אם יש קשר, אבל מציינת זאת. אני נוטלת תרופות ביולוגיות.
רופאת משפחה אמרה שאני צריכה לראות רופא עור. קבעתי תור וקבלתי רק עוד חודשיים... רציתי לדעת אם זה מקרה דחוף שעלי לפנות לרופא פרטי או למיון, או שאפשר לחכות בנחת. והאם זה באמת נראה משהו כמו מלנומה או שיכולה להיות סיבה אחרת פשוטה יותר? תודה מראש על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת נתון לשאלה
ET15/09/2018שכחתי לציין כי עשיתי לאחרונה בדיקות דם . הן יצאו תקינות חוץ מהברזל שהוא מאוד נמוך, אך זה מצב שאינו חריג בגלל מחלת הקרוהן שברקע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת נתון לשאלה
ET15/09/2018שכחתי לציין כי עשיתי לאחרונה בדיקות דם . הן יצאו תקינות חוץ מהברזל שהוא מאוד נמוך, אך זה מצב שאינו חריג בגלל מחלת הקרוהן שברקע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם על הציפורן
ד``ר ניר נתנזון29/09/2018לא ניתן לאבחן על סמך תמונה.
עם זאת לא מדובר במקרה דחוף ולא צריך לפנות באופן פרטי או למיון.
פנה לרופא העור לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?