פגיעה בנקודת חן במהלך טיפול לייזר

מנהל הפורום

ד"ר ניר נתנזון
ד"ר ניר נתנזון
לקביעת תור אצל ד"ר ניר נתנזון ללא פרסום בפורום
 
  • פגיעה בנקודת חן במהלך טיפול לייזר
    שרון
    15/07/2019

    שלום,
    במהלך טיפול לייזר בידיים ,כיוון שהמטפלת אינה נזהרה,נפצעה נקודת חן ונוצר פצע. כתוצאה מכך נקודת החן התקלפה.
    האם יש חשש?

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לייזר

    ד''ר ניר נתנזון
    02/11/2019

    לרוב אין בעיה, אולם רצויה בדיקת רופא עור בעוד מספר חודשים. ישל היות עירניים לשינויים באותו איזור.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


