מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הטיפול במלנומה ברפואה הציבורית הוא טוב?גוני27/03/2020
אני שואל כי אני מתלבט אם להחליף את פוליסת הביטוח הפרטי שלי הנוכחית שלי שלא מכילה החרגה על תרופות וטיפולים שקשורים לסרטן העור בפוליסה שתכלול החרגות אלו.
האם ברפואה פרטית יש יתרון כלשהו על פני רפואה ציבורית בכל הנודע לסרטן העור? זמינות תורים / תרופות שלא בסל / טיפולים שלא בסל הבריאות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר םוסית ביטוח
ד``ר ניר נתנזון27/03/2020עולם הרפואה מתקדם מהר, וסל הבריאות תמיד מפגר אחרי הפיתוחים החדשים. לכן עדיפה פוליסה ללא החרגות. אולי תוכל להפחית בפוליסה הקיימת את כל הכיסויים ולהשאיר רק את התרופות והבדיקות ללא החרגות (אלו הדברים החשובים בסרטן העור) ואת שאר מרכיבי הפוליסה להחליף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעיון טוב
גוני27/03/2020אבדוק עלויות, תודה על הרעיון המקורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי ולא ניתן להוריד כיסויים מפוליסה מלפני 2016
גוני29/03/2020יש הבדל לא קטן במחיר בין 2 הפוליסות, בדקתי קצת וראיתי שהרפואה שקשורה לסרטן העור מאוד מתקדמת בישראל ולכן אני מתלבט.
איזה עוד שיקולים עלי לקחת בחשבון?
האם ישנן תרופות / טיפולים שניתן כיום לקבלם רק דרך ביטוח בריאות פרטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?