שומה דחוףך דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שומה דחוףך דחוף
    ש
    07/07/2008

שלום ד'ר יצאה לי שומה על האצבע ברגל שלי בגודל 4 מ"מ, הגעתי לרופא עור הוא שלח אותי בדחיפות לכירורג פלסטי להוציא בטענה שהמיקום הגודל והצבע לא בסדר, בגלל שאני נוסעת שבוע הבא לקלאב בתורכיה הוא אמר שאני לא אוכל להוציא את השומה עד שאני יחזור בגלל התפרים השמש המים אבל אני ממש דואגת הוא טען ששבועיים לחכות זה לא משנה, השאלה אם זה בסדר שאני מחכה כי אם חס וחלילה זה מלנומה האם לא היה כדאי להוציא עכשיו ואם זה דחוף אז למה לחכות, אם חס וחלילה הוא היה מאבחן את זה כמלנומה הוא לא היה אומר לי לחכות, אני ממש דואגת ולא מפסיקה לחשוב ולא ישנה בלילה, הוא גם טען שהוא לא יכוןל להגיד כלום עד שהוא לא שולח את השומה לפתולוגיה, מה דעתך? האם זה בסדר שאני מחכה רק לאחר שאחזור מתורכיה, אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שומה דחוףך דחוף

הוספת תגובה

• מתי להוציא נק' חן?

ד``ר לי-און גלעד
    07/07/2008

אין תשובה נכונה לשאלה ששאלת ואין אדם שיכול לתת לך מראש את התשובה הנכונה. בוודאי לא מי שלא ראה את השומה שלך ואין לו שמץ מושג מה המאפיינים שלה.
    אם בין כה לא תהני מהחופשה בגלל החרדה - בטלי אותה והסירי את השומה. אם את מסוגלת להתגבר - קרוב לוודאי ששבוע לכאן או לכאן לא ישנו הרבה אבל, אם התוצאה תהייה מלנומה - תמיד תחשבי מה היה אילולא הייתי נוסעת לתורכיה והייתי מוציאה את הנקודה שבוע קודם. צר לי, אבל אני לא יכול לעזור כאן עם הדילמה. ייתכן שלו הייתי בודק את השומה הייתי יכול להרגיע אותך אבל בלי בדיקה - אין תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו