כתם חום גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם חום גדול
    אביבה
    15/07/2008

שלום רב, 1) אני בת 37. לפני כשלושה או ארבעה חודשים גיליתי בגב כתם חום בגודל אולי 4 על 4 ס"מ. ייתכן שהוא היה שם שנים (אין לי מושג), אך אני גיליתי אותו רק עכשיו. השוליים שלו מאד לא אחידים ולא סדירים, והוא שטוח לגמרי. במרחק כחצי ס"מ ממנו יש בשבועיים האחרונים מין חצ'קון קטנטן. זה יכול להיות התחלה של סרטן? מה עלי לעשות? 2) כמו כן בעקבות גילוי הכתם נעשיתי מאד עירנית לכל מה שקורה בעור, ופתאום אני מגלה כל מיני חצ'קונים קטנים במקומות אחרים (ומרוחקים) בגב, וגם פתאום אני רואה נקודות חן (קטנטנות) שלא זכור לי שראיתי אי פעם (אבל אולי היו שם תמיד ופשוט לא הייתי עירנית). האם חצ'קונים קטנים במקומות מרוחקים ו/או נקודות חן רגילות למראה במקומות מרוחקים מצביעים בכלל על משהו, או שזה ממש לא קשור? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתם חום גדול

הוספת תגובה

• נגע על העור

ד``ר ניר נתנזון
    16/07/2008

כל נגע על העור, בכל צבע או גודל, דורש בדיקה אצל רופא עור. לא ניתן לענות על שאלות כאלו ללא בדיקה גופנית.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו