חולי מלנומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולי מלנומה
    ביטן אושרית
    18/07/2008

גילו אצל בעלי את מחלת המלנומה בגודל 3.2 cc אני רוצה לדעת קצת יותר מה זה אומר כמה זה מסוכן העם זה יכול לחזור ועם יש בית חולים שיותר כדאי לעשות את הניתוח אנחנו מהדרום אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולי מלנומה

הוספת תגובה

• חולי מלנומה

ד``ר ניר נתנזון
    18/07/2008

לצערי אין לי די נתונים לענות על שאלתך. אני מציע כי תפני לרופא המטפל (רופא עור או אונקולוג) עם כל הפרטים (תוצאות ביופסיה מפורטות, נתונים אישיים של בעלך וכו') על מנת לקבל תשובה איכותית.
    לגבי הניתוח ובית החולים- אם הכוונה לניתוח של הרחבת הכריתה העורית, הרי מדובר בניתוח פשוט יחסית וכל כירורג פלסטי מיומן בביצועו.
    אם מדובר בניתוחים פנימיים (כגון דגימת בלוטת הזקיף או כריתת בלוטות הלימפה) המצב שונה ורצוי לקבל מס' חוות דעת.

בריאות שלמה,
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חולי מלנומה

ביטן אושרית
    18/07/2008

הניתוח שהוא מועמד לעשות זה הרחבת כריתה ובלוטות לימפה צוואריות בלוטות זקיף זה מה שכתוב במכתב ושהוא צריך לבצע בירור ראשוני של סיטי ראש צוואר וחזה ויו אס צווארי זה הנתונים שיש לי אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נמשך לתשובה

ד``ר ניר נתנזון
    21/07/2008

איני מכיר היטב את המנתחים באי\ור הדרום.
    בביה"ח "שיבא" - תל השומר (שם אני עובד) קיים מרכז ידוע לטיפול בחולי מלנומה, הנקרא "מכון אלה", בראשותו של ד"ר יעקב שכטר. בהחלט מקובל לבקש דיעה שנייה לפני החלטת כה חשובות.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו