מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולי מלנומהביטן אושרית18/07/2008
גילו אצל בעלי את מחלת המלנומה בגודל 3.2 cc אני רוצה לדעת קצת יותר מה זה אומר כמה זה מסוכן העם זה יכול לחזור ועם יש בית חולים שיותר כדאי לעשות את הניתוח אנחנו מהדרום אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולי מלנומה
ד``ר ניר נתנזון18/07/2008לצערי אין לי די נתונים לענות על שאלתך. אני מציע כי תפני לרופא המטפל (רופא עור או אונקולוג) עם כל הפרטים (תוצאות ביופסיה מפורטות, נתונים אישיים של בעלך וכו') על מנת לקבל תשובה איכותית.
לגבי הניתוח ובית החולים- אם הכוונה לניתוח של הרחבת הכריתה העורית, הרי מדובר בניתוח פשוט יחסית וכל כירורג פלסטי מיומן בביצועו.
אם מדובר בניתוחים פנימיים (כגון דגימת בלוטת הזקיף או כריתת בלוטות הלימפה) המצב שונה ורצוי לקבל מס' חוות דעת.
בריאות שלמה,
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולי מלנומה
ביטן אושרית18/07/2008הניתוח שהוא מועמד לעשות זה הרחבת כריתה ובלוטות לימפה צוואריות בלוטות זקיף זה מה שכתוב במכתב ושהוא צריך לבצע בירור ראשוני של סיטי ראש צוואר וחזה ויו אס צווארי זה הנתונים שיש לי אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמשך לתשובה
ד``ר ניר נתנזון21/07/2008איני מכיר היטב את המנתחים באי\ור הדרום.
בביה"ח "שיבא" - תל השומר (שם אני עובד) קיים מרכז ידוע לטיפול בחולי מלנומה, הנקרא "מכון אלה", בראשותו של ד"ר יעקב שכטר. בהחלט מקובל לבקש דיעה שנייה לפני החלטת כה חשובות.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?