מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשךךךךך לדחוףףףףףףףףףרחלללללל19/07/2008
וגם היייתה לי שומה בצבע חום ועכשיו לא יודעת או שלא הייתי שמה לב לזה או שזה פתאום הופיעע-אתמול שמתי לב שמהשומה שיש לי כבר המוןן זמן התחילו לצאת עוד שומות והיא בצבע חום,והיום השומות שהתחילו לצאת נעלמו. ועוד הפעם או שלא שמתי לב או שזהכבר היה השומה כאילו לא ממש חלקה כשנוגעים בה אלא היא טיפה מחוספסת! אני שמה קרם הגנה לפעמים כשאני יוצאת לעבודה ואני הולכת עם כובע. זה לא סרטן???? בבקשה תענה לי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומה? על שום מה?
ד``ר לי-און גלעד20/07/2008שלום רחל,
לא ניתן להעריך על סמך התיאור שלך במה מדובר. יחד עם זאת שינויים מהירים כמו שאת מתארת אינם בהכרח סימן לסרטן ויכולים להופיע גם בנגעים חומים אחרים של העור.
את צריכה לפנות לרופא עור שיבדוק אותך בעין ויוכל להגיד לך במקום אם הנגע שפיר, חשוד או ממאיר.
בינתיים - השתדלי להקפיד יותר בנושא קרם ההגנה וההתנהגות בשמש.
בהצלחה
ד"ר גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךךךך לדחוףףףףף
רחלללללל20/07/2008א\ אילו סימנים לסרטן???? אתה אפילו לאר מתאר לעצמך עד כמה אני דואגת! וגם קראתי באינטרנט שכשהשומה גודלת אז זה מלנומה נכון? אז המיקרה שתיארתי לך זה לא נמיקרא שהשומה גודלת? כאשר פיתאום יכוללות להופיע עלייה שומות ואז פיתאום להיעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר ניר נתנזון21/07/2008לא כל שינוי בשומה הינו סימן לסרטן העור, אולם בהחלט טוב שהתייחסת לכך.
מעבר לכך לא נראה לי שנוכל לעזור לך דרך האינטרנט- אין תחליףלבדיקה גופנית טובה ע"י רופא עור.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?