המשךךךךך לדחוףףףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשךךךךך לדחוףףףףףףףףף
    רחלללללל
    19/07/2008

וגם היייתה לי שומה בצבע חום ועכשיו לא יודעת או שלא הייתי שמה לב לזה או שזה פתאום הופיעע-אתמול שמתי לב שמהשומה שיש לי כבר המוןן זמן התחילו לצאת עוד שומות והיא בצבע חום,והיום השומות שהתחילו לצאת נעלמו. ועוד הפעם או שלא שמתי לב או שזהכבר היה השומה כאילו לא ממש חלקה כשנוגעים בה אלא היא טיפה מחוספסת! אני שמה קרם הגנה לפעמים כשאני יוצאת לעבודה ואני הולכת עם כובע. זה לא סרטן???? בבקשה תענה לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשךךךךך לדחוףףףףףףףףף

הוספת תגובה

• שומה? על שום מה?

ד``ר לי-און גלעד
    20/07/2008

שלום רחל,
    לא ניתן להעריך על סמך התיאור שלך במה מדובר. יחד עם זאת שינויים מהירים כמו שאת מתארת אינם בהכרח סימן לסרטן ויכולים להופיע גם בנגעים חומים אחרים של העור.
    את צריכה לפנות לרופא עור שיבדוק אותך בעין ויוכל להגיד לך במקום אם הנגע שפיר, חשוד או ממאיר.
    בינתיים - השתדלי להקפיד יותר בנושא קרם ההגנה וההתנהגות בשמש.
    בהצלחה
    ד"ר גלעד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשךךךך לדחוףףףףף

רחלללללל
    20/07/2008

א\ אילו סימנים לסרטן???? אתה אפילו לאר מתאר לעצמך עד כמה אני דואגת! וגם קראתי באינטרנט שכשהשומה גודלת אז זה מלנומה נכון? אז המיקרה שתיארתי לך זה לא נמיקרא שהשומה גודלת? כאשר פיתאום יכוללות להופיע עלייה שומות ואז פיתאום להיעלם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר ניר נתנזון
    21/07/2008

לא כל שינוי בשומה הינו סימן לסרטן העור, אולם בהחלט טוב שהתייחסת לכך.
    מעבר לכך לא נראה לי שנוכל לעזור לך דרך האינטרנט- אין תחליףלבדיקה גופנית טובה ע"י רופא עור.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו