מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע שלא נרפא..סרטן עור?אפרת30/07/2008
ד"ר שלום! אני בת 22 ויש לי ביד פצע במשך 3 שנים שלא נרפא. הפצע והאזור כולו נורא נורא מגרדים והוא בגודל של סמטימטר בערך, הפצע על העור כמעט רצוף במהלך שלושת השנים האחרונות. עשיתי טסטים של אלרגיה-ואיני אלרגית כמו כן הלכתי ל4-5 רופאי עור שונים ששלחו אותי עם משחה שלא עזרה הפצע לא מוגלתי ואינו כואב, רק מגרד ואינו עובר, לפעמים יש עליו מעין קשקשים של העור האם תאור זה מתאים לאחד מסרטני העור, גם הקלים שבהם.? כמו כן גרוד מתמשך יכול להביא לפרולפירצית תאים שלא לצורך, לא כן? בתודה אפרת:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
ד``ר ניר נתנזון31/07/2008לפי תיאורך קשה להתרשם מטיבו של הנגע, ובוודאי שאיננו מתיימרים לאבחן מחלות דרך האינטרנט, אולם עצם העובדה שמספר רופאי עור ראו את הנגע ולא חשדו בסרטן העור מפחית את הסיכון שאכן מדובר בסרטן.
גרד ממושך יכול לגרום לשגשוג של תאים (כתגובה טבעית של הגוף) אולם לא לסרטן.
במצב כמו שלך לעיתים אין מנוס מביצוע ביופסית עור (לקיחת דגימת עור קטנה ובדיקתה במיקרוסקופ) על מנת להשיג תימוכין לאבחנה הקלינית.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע עם מוגלה שלא עובר כבר 3 חודשים
דנה10/10/2008שלום קרואים לי דנה אני בת 14 ויש לי פצע עם מוגלה מממש כדול בברך שלא עובר הלכתי לרופא עור שכולם אומרים שהוא "הרופא" הוא נתן לי מישחה חזקה ביותר וזה לא עזר ... אני לא יודעת מה לעשות אמא שלי אומרת שאני יעשה מעצמי צחוק אם אני ילך שוב חרפוא אבל אני פוחדת שיש ליסרטן ואני יצטרך לעבור כריתת רגלל תעזור ליי בבקשה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע שלא עובר כבר 3 חודשים
ד``ר ניר נתנזון10/10/2008שלום דנה
לא נראה לי שמדובר, חלילה, בסרטן העור, אולם פצע שלא עובר 3 חודשים מחייב בדיקה חוזרת על ידי "הרופא".
אף רופא לא יצחק עלייך- להיפך, כל רופא רוצה לדעת האם הטיפול שהציע עזר או לא!
אם הטיפול הראשון לא עזר אני מניח שהרופא יציע לך טיפול אחר, או ישלח אותך לבדיקות מעבדה או להתייעצות עם מומחה אחר.
בשום מקרה אין להזניח טיפול בפצעים, בוודאי לא פצעים שאינם חולפים במשך 3 חודשים.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך
דוד02/10/2010לפי מה שתיארת יש לך פסוריאזיס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?