בבקשה תענה ליייי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענה ליייי!
    רחלללללל
    04/08/2008

שלום יש לי3 שאלות: 1. אני ג'ינג'ית וביגלל זה אני מנסה כמה שפחות לצאת לשמש ועם אני יוצאת אז רק עם קרם הגנה. של 70. היום אני יצאתי ומרחתי ממש קצת לאומת כל הזמן שני מורחת טונות של קרם הגנה. וראיתי שנמשים על הידיים נייהיו לי יותר גדולים. האם זה מסוכן? מה זה בכלל? 2. אני תמיד הולכת בלי כובע ווכשאני נוגעת בראש אני מרגישה שהוא ממש חם. האם בעיקבות זה שאני לא לובשת כובע יכול להיווצר סרטן המוח ? והאם זה מסוכן? בגלל שהתחלתי גם להרגיש כאבי ראש. 3.יש לי נקודה אדומה שאתה קורא לה המנגיומה. רציתי לדעת עם אני לא יימרח עלייה קרם הגנה האם היא לא יכולה להפוך לסרטנית בעיקבות השמש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענה ליייי!

הוספת תגובה

• 3 תשובות...

ד``ר לי-און גלעד
    05/08/2008

1. ג'ינג'ים צריכים להזהר כל הזמן ולא חלק מהזמן. יש להקפיד על מריחת קרם הגנה וצמצום החשיפה עד כמה שניתן. ניתן לראות מה השמש עושה כשמשווים את מצב עור העכוז לעור גבות הידיים והפנים. נמשים וכתמי שמש גדלים ומתכהים בעקבות חשיפה לשמש. זה רגיל טבעי ושכיח. זה מעיד על הצטברות חשיפה לשמש והחשיפה הזו מסוכנת. הנגעים עצמם ברובם אינם מסוכנים.
    2. כובע יכול להיות פריט אופנתי חמוד גם לחילונים ובעיקר לג'ינג'ים. צריך להתגבר על המבוכה ולחבוש כובע באופן קבוע, כזה שמטיל צל על הפנים והאזניים ורצוי גם על העורף. אם השיער קצר או יש קרחת - זה חשוב במיוחד. סרטן מוח לרוב אינו קשור לחשיפה לשמש (אולי לפלאפונים או הקרנות לגזזת כמו שעשו בעבר).
    3. המנגיומות אינן סרטניות ולא יהפכו לכאלה בגלל חשיפה לשמש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו