שאלה לגבי הסרת חתיכת עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הסרת חתיכת עור
    נום
    04/08/2008

שלום יש לי שאלה. פתאום שמתי לב שיש לי ביד מין חתיכת עור קטנה שצצה על העור האם יש סיבה לא לחתוך אותה? אני יודע שזה נשמע הזוי ולא אחראי ואתם בטח לא יכולים להמליץ על משהו כזה אבל אנסה.. מהנסיון שלי פעם היה לי משהו דומה על הצוואר ופשוט קטמתי אותו היה גלד ושהוא נפל הכל נעלם. האם יש משהו מסוכן בטיפול כזה? הרי אם חותכים את העור לא עמוק הגוף מרפא את עצמו,לא? אודה לכם את תשכילו אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הסרת חתיכת עור

הוספת תגובה

• הסרת חתיכת עור

ד``ר לי-און גלעד
    05/08/2008

אתה בטח הטיפוס של עשה זאת בעצמך - אחד שקונה בהום סנטר או אייס ועושה הכל לבד.
    אז ככה, עם ענייני בריאות לא מתעסקים ואם יש בעיה הולכים למי שיודע ומבין. אני כבר ראיתי הרבה חכמים בלילה שטיפלו בעצמם וגרמו נזקים שאח"כ היה קשה לתקן.
    תבזבז קצת זמן וכסף ותן לרופא עור להתפרנס. זה אולי יעזור לו, אבל בטוח לא יזיק לך...
    ולא נורא אם הוא יעשה בדיוק מה שחשבת לעשות. קח את זה כמעשה טוב והשקעה ברווחתם של אחרים... ואולי, בכ"ז הוא יעזור לך גם כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו