הסרת נקודת חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת נקודת חן
    שיר
    23/08/2008

שלום רב, בקרוב אעבור ניתוח להסרת שומה מהפנים, היא לא גדולה כ"כ אבל כן בולטת. מבירור שעשיתי הבנתי שניתוח+תפרים זו הדרך הטובה ביותר. אשמח לדעת מה קורה לאחר ההסרה- קראתי וראיתי שיש תופעות של אודם באיזור- האם זה נפוץ? איך ניתן למנוע זאת? כמה זמן לא ניתן להיחשף לשמש לאחר מכן? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת נקודת חן

הוספת תגובה

• הסרת נק' חן

ד``ר לי-און גלעד
    23/08/2008

אכן הדרך הנכונה להסיר שומה היא בניתוח כריתה עם תפרים. מנתח מיומן יוכל בחלק לא קטן מהמקרים להסתיר את התפרים בתוך קפלי ההבעה הטבעיים. לאחר הניתוח יש לחכות להחלמה של הפצע כ- שבועיים ואח"כ יש לעסות את המקום עם ג'ל קלוקוט או מדרמה או פוסטאופיל (ג'לים על בסיס סיליקון) 5 דקות פעמיים ביום. זה מזרז ומשפר את ההחלמה.
    רצוי להגן על העור מפני השמש באמצעות קרם הגנה באופן קבוע ולא לחשוף את אזור הניתוח בחודש הראשון לפחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

שיר
    23/08/2008

ראשית, תודה על המענה המהיר. כפי שהבנתי- תוך 10 ימים מורידים את התפרים. כשלושה שבועות לאחר הורדתם אני טסה, ואני מאמינה שבמהלך החופשה אהיה בחופים. כובע וקרם הגנה יספיקו לדעתך? שוב, מדובר בחודש בערך לאחר ההסרה עצמה. המון תודה על הפגת החששות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו