בבקשה תענה לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענה לי
    סיוןןןן
    30/08/2008

שלום! אני יודעת שנאי נימאסתי עליכם כבר אבל אתם מאוד עוזרים לי אז אני מתייעצת רק איתכם. רציתי לישאול אותכם לגבי אמא שלי. היא בת 45 והיום שמתי לב שעל השד שלה יצאה מין נקודה קטנה מאד מאוד כמו נקודה של עיפרון,אבל היא יצאה בצבע אדום כהכה כהה דומה מאוד לשחור. זה לא כואב לה ולא כלום פשוט היום שמנו לב לזה. ניסינו לגרד ולהוציא אותה אבל היא לא נפלה. \אני מפחדת מאוד. האם זה לא סרטן??? בבקשה תענה לי! ואני מבקשת סליחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תענה לי

הוספת תגובה

• נקודה אדומה

ד``ר ניר נתנזון
    30/08/2008

ראשית, חלילה לא נמאסת עלינו ותפקיד הפורום הוא לענות על שאלות.
    אולם- כפי שכבר עניתי לך לא פעם, לא ניתן לאבחן נגעי עור דרך האינטרנט!
    לכן אין מנוס מבדיקה פיזית (לא אינטרנטית) ע"י רופא עור.
    ועוד עצה- רצוי מאוד להפסיק ולגרד כל מיני נקודות חן ... שום טוב לא יצמח מזה.

לגופו של עניין- ה"נקודה" שאת מתארת מתאימה לפי התיאור לנגע שנקרא המנגיומה- שהוא נגע לא מסוכן שמקורו הוא בכלי דם (מעין כלי דם גדול במיוחד).

אולם כאמור לעיל- זאת אינה אבחנה אלא השערה, ואין מנוס מבדיקת רופא.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ממש תודה(:

סיוןןןן
    30/08/2008

איזה כיף שיש אנשים כמוך! ועוד שאלה: הנקודה הפיציצת הזאת ממש שחורה. לדעתך זאת גם המנגיומה?< ועוד הפעם-תודה תודה תודה. טוב שיש רופאים כמוך שכל כך אוהבים את העבודה שלהם ובאמת עוזים לאנשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו