נקודת חן חדשה ומגרדת מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודת חן חדשה ומגרדת מאוד
    גלית
    03/09/2008

אני בהריון בחודש שישי. בתחילת ההריון הופיעה אצלי בין בית השחי לצד החזה נקודת חן שהלכה וגדלה. כיום הקוטר שלה הוא כחצי ס"מ או מעט יותר והיא גם בולטת מעל לפני העור. הנקודה אינה אחידה בצבעה וכשנוגעים בה היא עשויה עור קשה ויבש, כאילו ניתן לקלף ממנה שכבות. הבעיה העיקרית היא שהיא מגרדת לי באופן שממש מציק לי. הייתי לפני כחודש אצל רופא עור והוא אמר שאין ממה לחשוש וכי אם אני רוצה להסירה, לאחר ההריון אפנה לכירורג. בכל זאת אני עדיין מרגישה חשש מסויים, מאחר והיא ממש מציקה לי בכל זמן. האם כדאי ללכת להיבדק שנית, או שבדיקה מסוג זה (של הסתכלות על נקודת החן בלבד) מספקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן חדשה ומגרדת מאוד

הוספת תגובה

• נק' חן חדש ומגרדת

ד``ר לי-און גלעד
    05/09/2008

יש בהחלט מקום לחזור ולהבדק. אין מניעה להסיר נק' מציקה גם במהלך ההריון. ייתכן שהנק גודלת כי היא על צד השד שבד"כ גדל במהלך הריון וגורם למתיחה של העור. בנוסף בהחלט ייתכן לפי התיאור שלך שמדובר בנגע מסוג Seborrheic Keratosis ונגעים כאלה קל לאבחן קלינית או באמצעות דרמטוסקופ (אם לרופא שלך אין, לכי לרופא אחר) וגם לטפל באמצעות חנקן נוזלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו