סרטן העור..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן העור..
    מאי
    02/10/2008

שלום רב, אני מאוד מודאגת לנוכח העובדה שלאמי הופיעו מעין כתמים אדמדמים ברגליה. אני אומרת לה שוב ושוב שתבדוק במה מדובר אבל היא טוענת שהיא פוחדת מהבדיקה ושהיא מעדיפה לא לדעת.. היא בת 58 ובריאה בד"כ..האם זה יכול להיות התחלה של סרטן העור?? אני בת 21, האם גם אני נמצאת בסיכון? אני נורא דואגת..כיצד אני יכולה לגרום לה לשנות את דעתה בנוגע לבדיקה? תודה ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן העור..

הוספת תגובה

• אני לא רופא

אמיר
    02/10/2008

אבל קראתי תהודעה ולפי דעתי כל בנאדם לא רופא וכן רופא יגיד לך אותו הדבר! תשכנעי ללכת לרופא דחוף! זה יכולה גם להיות בדיקה שפוטה של זכוכית מגדלת ע"י רופא עור. שכנעי אותה מהר ולא כל הבדיקות כואבות! בהצלחה, בריאות ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן העור

ד``ר ניר נתנזון
    02/10/2008

לצערי לא ניתן לאבחן דרך האינטרנט רק על סמך תיאורך ואין כל דרך להימנע מבדיקה אמיתית.

אנו ממליצים כי כל אדם יבדק ע"י רופא עור לפחות אחת לשנה- כך שאין קשר לעובדה האם את בסיכון יתר או לא, בכל מקרה כדאי להיבדק.

לגבי אימך- אני מאחל לך כי תצליחי במשימה לשכנע אותה להיבדק(ולא רק בתחום רפואת העור...).

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו