תשובה על נקודת חן חשודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה על נקודת חן חשודה
    ד``ר ניר נתנזון
    19/11/2008

שלום ד"ר,

הנגע יחסית חדש וממוקם בגב שלי." יש בה מספר גוונים ופיזור פיגמנט שחור לא אחיד"-כך הבחין מומחה העור שבדק אותי...

הופנתי לכריתה בכירוגיה פלסטית...

שאלותיי הם:
    1-העניין נורא הלחיץ אותי... מה הסיכוי שזה סרטן? האם ישנם סימנים נוספים שיכולים להעיד שמדובר בסרטן(כמו תופעות לוואי מסוימות או איפיונים נוספים לנקודת חן זאת?)?
    אני חושש...

2-תוך כמה זמן אני אמור לקבל תשובה האם מדובר בסרטן או שלא(כמובן לאחר שתילקח נקודת החן לבדיקה).. השאלה היא כמה זמן בערך לוקח לדעת זאת?

תודה מראש
    אני נורא לחוץ ומודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה על נקודת חן חשודה

הוספת תגובה

• שומה חשודה

ד``ר ניר נתנזון
    19/11/2008

שלום מאור,
    חששך מובן אך לצערי לא ניתן להעריך את הסיכון דרך האינטרנט.
    לסרטן העור (מלנומה) אין כל תסמינים נוספים בשלב המוקדם שלו- אלו מופיעים רק כאשר יש כבר גרורות.
    לפיכך טוב שהופנית לכריתת השומה.
    משך הזמן עד קבלת התשובה משתנה בין מכון פתולוגי אחד למישנהו ובין מקרה אחד למישנהו- אני כבר קיבלתי תשובות אחרי 3 ימים ואחרי 6 שבועות, כולן מאותו מכון...

בריאות שלמה,
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי,תודה רבה

מאור
    20/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו