שאלה בקשר לנקודת חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לנקודת חן
    שלומי
    03/12/2008

שלום רב! היום בבוקר הסתכלתי קרוב לראי, וראיתי מן בליטה כזו בצוואר (בצבע הגוף ) בליטה זו הייתה ממש ממש ממש קטנה (משהו כמו מילימטר) ניסיתי למשוך את זה החוצה וזה היה כאילו זה דבוק אל העור, וכאשר משכתי את זה (עם פנצטה) זה האדים ולא רצה לצאת.. אז חשבתי שזו סתם חתיכת עור וחתכתי את זה עם מספריים.. ועכשיו יש לי נקודה ממש ממש קטנה בצבע חום במקום שהיה לי את זה.. אולי זו הייתה סוג של נקודת חן\שומה קטנה?? מה אני יכול לעשות עכשיו? האם זה ייגדל שוב ? או שזה מסוכן?? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לנקודת חן

הוספת תגובה

• שאלה טובה.. .:-(

ד``ר לי-און גלעד
    03/12/2008

אדוני,
    צר לי אבל אתה קצת חסר אחריות. אחרי שגזרת את הנקודה בוודאי לא נדע מה הייתה. קרוב לוודאי שלא משהו מסוכן (בד"כ נגעים בגודל כזה הם שפירים) אבל ההתנהגות שלך מסוכנת.
    אם יש לך נגע בעור שאינך יודע מה טיבו המנע מלגזור אותו או לטפל בו. זה לא ציפורן או שערה. אם זה נראה לך משמעותי - גש לרופא עור שיבחן במה מדובר.
    עשה זאת בעצמך - בהום סנטר או באייס, לא על גופך...!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו