כאבים לאחר הסרת נקודת חן בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר הסרת נקודת חן בכף הרגל
    אור
    23/12/2008

שלום, אתמול הסירו לי נקודת חן חשודה מכף הרגל(עם סכין, נעשה במרפאת עור של קופ"ח), הנקודה היתה שטוחה אבל לא עגולה, יותר דומה לצורת כוכב כזה.. שאלתי את הרופאה אם אוכל לדרוך על הרגל (הנקודה ממש בכף הרגל, מלמטה) והיא אמרה שאין בעיה. אתמול לקראת הערב התחלתי לחוש כאבים והיום אפילו יותר, אני ממש לא יכולה לדרוך כי זה מגביר את הכאב. לא ברור לי אם זה טבעי שיכאב כך, ואם כן, למה הרופאה לא ציינה זאת בפניי. ביקשתי ממנה אישור מחלה והיא נתנה לי רק על יומיים, כלומר אתמול והיום. תוך כמה זמן הכאב אמור לחלוף? ואיך אדע אם זה כאב "נורמלי" או כאב שמצריך בדיקה ומנוחה נוספת? אני בת 30 והולכת הרבה ברגל.. האם עלי להימנע מהליכה עד שזה חולף? אודה לכם מאד על תשובה מהירה, אני די אובדת עצות כרגע והכאב חזק. תודה רבה, אור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת נק' בכף הרגל

ד``ר לי-און גלעד
    23/12/2008

כמעט כל ניתוח בכף הרגל מלווה בכאבים בייחוד כאשר מתבצע באזורים נושאי משקל/נמתחים - לרוב למשך מספר ימים. רצוי לחבוש את כף הרגל עם תחבושת אלסטית כדי לקבע את העור ולמנוע ממנו להמתח ולעמוד בעומסים של הליכה. רצוי לנוח ולא ללכת עד כמה שאפשר, עם רגל מורמת כדי למנוע בצקת. לכאבים אפשר לקחת אופטלגין, אלגוליזין וכיוב'
    אם הכאבים מתגברים ומסביב מופיעים אודם ורגישות - קיימת סכנה שמדובר בזיהום ובמקרה כזה יש לפנות לבדיקת רופא כדי לשקול נטילת אנטיביוטיקה ו/או פתיחת התפרים לניקוז מוגלה - אם הצטברה.
    מבחינת ימי מחלה - לאחר ההחלמה או בעת הוצאת התפרים תוכלי לבקש תוספת למה שקיבלת, העיקר - יש לנוח כדי לא לגרום לעיכוב בהחלמה ולנזקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מהירה!!

הפרחח מהצפון
    23/12/2008

מאחל לך החלמה מהירה ובלי כאבים :-*

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו