מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר הסרת נקודת חן בכף הרגלאור23/12/2008
שלום, אתמול הסירו לי נקודת חן חשודה מכף הרגל(עם סכין, נעשה במרפאת עור של קופ"ח), הנקודה היתה שטוחה אבל לא עגולה, יותר דומה לצורת כוכב כזה.. שאלתי את הרופאה אם אוכל לדרוך על הרגל (הנקודה ממש בכף הרגל, מלמטה) והיא אמרה שאין בעיה. אתמול לקראת הערב התחלתי לחוש כאבים והיום אפילו יותר, אני ממש לא יכולה לדרוך כי זה מגביר את הכאב. לא ברור לי אם זה טבעי שיכאב כך, ואם כן, למה הרופאה לא ציינה זאת בפניי. ביקשתי ממנה אישור מחלה והיא נתנה לי רק על יומיים, כלומר אתמול והיום. תוך כמה זמן הכאב אמור לחלוף? ואיך אדע אם זה כאב "נורמלי" או כאב שמצריך בדיקה ומנוחה נוספת? אני בת 30 והולכת הרבה ברגל.. האם עלי להימנע מהליכה עד שזה חולף? אודה לכם מאד על תשובה מהירה, אני די אובדת עצות כרגע והכאב חזק. תודה רבה, אור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נק' בכף הרגל
ד``ר לי-און גלעד23/12/2008כמעט כל ניתוח בכף הרגל מלווה בכאבים בייחוד כאשר מתבצע באזורים נושאי משקל/נמתחים - לרוב למשך מספר ימים. רצוי לחבוש את כף הרגל עם תחבושת אלסטית כדי לקבע את העור ולמנוע ממנו להמתח ולעמוד בעומסים של הליכה. רצוי לנוח ולא ללכת עד כמה שאפשר, עם רגל מורמת כדי למנוע בצקת. לכאבים אפשר לקחת אופטלגין, אלגוליזין וכיוב'
אם הכאבים מתגברים ומסביב מופיעים אודם ורגישות - קיימת סכנה שמדובר בזיהום ובמקרה כזה יש לפנות לבדיקת רופא כדי לשקול נטילת אנטיביוטיקה ו/או פתיחת התפרים לניקוז מוגלה - אם הצטברה.
מבחינת ימי מחלה - לאחר ההחלמה או בעת הוצאת התפרים תוכלי לבקש תוספת למה שקיבלת, העיקר - יש לנוח כדי לא לגרום לעיכוב בהחלמה ולנזקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלמה מהירה!!
הפרחח מהצפון23/12/2008מאחל לך החלמה מהירה ובלי כאבים :-*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?