מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מלא נקודות חןרון18/01/2009
שלום. יש לי מלא נקודות חן על הכתפיים/גב/צוואר וקצת על הפנים. זה ממש לא יפה בעיניי, אני לא שמן או משהו ואין לי מה להתבייש במבנה הגוף שלי ובכל זאת אני ממש מתבייש להוריד חולצה וזה הורס לי את החיים!! (אני בן 14) הנקודות חן פשוט נקודות חן שטויות קטנות שהצטברו עליי במשך הזמן עם החשיפה לשמש כנראה. לא נראה לי שזה שייך למשהו סרטני חס וחלילה כי יש לי אותן מלא זמן והן קטנות ושטוחות. הייתי מתת להסיר אותן את כולן אבל הבנתי שזה בלתי אפשרי כי כל נקודה צריכה יפול רציני ואם אני מסיר אז זה מלא מלא יענו את כולן כי להוריד אחת- שתיים לא יעזור. האם שווה ויש דרך להסיר אותן בדרך יעילה ולא יקרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נק' חן מרובות
ד``ר לי-און גלעד18/01/2009שלום חן,
נק' חן כשמן כן הן. מוסיפות חן. לפעמים בעיני חלק מהאנשים יותר מדי חן, אבל באופן מוזר, ברוב המקרים הללו האנשים שחושבים שזה יותר מדי הם אותם אנשים עליהם יושבות הנקודות. דווקא הקהל שמסביבם בכלל לא רואה את הנקודות הללו כי לכולם יש אותן והן פשוט נק' חן. בקיצור, הבעיה היא לא בנקודות אלא בהתייחסות אליהן.
צריך לבדוק אותן ולוודא שהן שפירות ואז להתרגל לעובדה שזה העור שלך. לכ"א יש מאפיינים מיוחדים ואצלך אלו נק' החן. זו לא סיבה ללכת ולגרום לעצמך צלקות מרובות (כי הדרך הבטוחה היחידה להסיר נק' חן היא בניתוחי כריתה...).
אני מקווה שעם הזמן תלמד לקבל את עצמך כמו שאתה.
מישהו חכם (לא זוכר מי - אשמח אם מישהו יזכיר לי) נשא פעם תפילה לאל שיהי לו את הכח לשנות דברים שניתן לשנות, לקבל דברים שלא ניתן לשנות ואת החוכמה לדעת להבדיל ביניהם. אני מקווה שיש לך את התכונות הללו.
בהצלחה,
ד"ר גלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?