מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומה בגבדוד14/02/2009
שלום רב, באירוע שקרה לפני כ7-8 שנים, השתזפתי ונשרפתי בכל חלקי גופי, ומייד שמתי לב שהתפתחה שומה גדולה על הגב שלי (השומה חשודה לפי גודלה וצורתה. ואף יש לה קצת "שחור" באמצע החום) . בגלל גילי הצעיר, לא דאגתי יותר מדי. אבל בזמן האחרון אני מתחיל לחשוב שאולי בכל זאת כדאי ולהיבדק. האם העובדה שבמשך 7-8 לא קרה כלום מבטיחה שהמקרה לא מסוכן (או לפחות שסביר להניח שהוא לא מסוכן)? ושאלה נוספת, האם בתור חייל בחובה אני זכאי להיבדק ע"י רופא עור? לדעתי הצבא יספק לי אך ורק בדיקה לא מקצועית של חייל בחיל הרפואה. כיצד אני יכול לקבל חוות דעת של רופא עור מומחה, במחיר סביר או בחינם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת שומה בצבא
ד``ר לי-און גלעד14/02/2009קודם כל חשוב לבדוק כל נק' חן לפחות פעם אחת ולשמוע אם יש סכנה או לא, אם צריך מעקב וכל כמה זמן. להכניס את הראש עמוק בחול לא עוזר לאף אחד..
שנית, בצבא עובדים רופאי עור מהשורה הראשונה. הם רופאים מבתי החולים ומן הקהילה שעושים מרפאות במסגרת המילואים. כולם מסורים וחשוב להם לבדוק, לאבחן ולטפל בחיילים כאילו הם הילדים האישיים שלהם ולא סתם נודניקים. אתה בהחלט זכאי וצריך לבקש מרופא היחידה שלך הפניה למרפאת העור (יש כאלה מרכזיות בחיפה, בצריפין ובבאר שבע ויש בסיסים מרכזיים שאליהם מגיעים רופאי עור במיוחד) כדי להבדק, ורצוי בהקדם.
אין כל דרך לאשר לך על סמך מה שכתבת להתעלם מן הצורך להבדק.
(אגב, גם אני עושה מילואים בצריפין פעם בשבועיים...)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?