על השד הימני בצד 2 נקודות אדומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על השד הימני בצד 2 נקודות אדומות
    ד``ר ניר נתנזון
    10/04/2009

לפני כמה חודשים גליתי על השד הימני בצד 2 נקודות אדומות אחת בגודל 5 מ"מ והשנייה ממש קטנה ובהירה יותר, לא כל כך התייחסתי, אולם השבוע הלכתי לעשות בדיקת ממוגרפיה, ואחרי שראו את תוצאות הבדיקה, התקשרו אלי ובקשו שאגיע, אליהם לבצע בדיקה חוזרת, לא אמרו לי למה אבל את הבדיקה עשו רק בשד השמאלי, אחרי שיצאתי משם בדקתי את עצמי ונזכרתי בשתי הנקודות האדומות, ולכן אני חושבת שהם קראו לי בגללם, שאלתי היא האם אני משערת נכון, ואם כן מה זה שתי הנקודות האדומות? יש קשר לסרטן העור? אודה לך אם תוכל לשלוח אלי הודעה מיידית...המון תודה..ובברכת חג שמח..דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקודות אדומות

ד``ר ניר נתנזון
    10/04/2009

לצערי לא ניתן לאבן על סמך תיאור מילולי, אולם בהרבה מקרים נגעים בגוון אדום בהיר (לעיתים מבריקים מעט) ע"ג העור הינם המנגיומות - גידולים שפירים של כלי דם.
    אין כל קשר בין גידולים שכיחים אלו (אם אכן מדובר בהם) לסרטן העור או סרטן השד.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו