משהו דחוף בקשר לחבר שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו דחוף בקשר לחבר שלי
    אסי אושר
    04/06/2009

שלום

יש לי חבר שלאחרונה הוא גילה כאבים עזים ביד שיש בה שתי נקודות חן (לא חדשות) והם משתנות ומחליפות צבעים ומתנפחות וכו' (ז"א כל התסמינים המעידים על מלנומה-סרטן העור).
    בנוסף , יש לו במשפחה דור של חולי סרטן העור (סבא וסבא של סבא).
    כך שזה מעיד כמעט על 90% שהילד מגדל סרטן מלנומה .

הוא הלך לרופא עור והוא טוען שלפי המבטים של אימא והרופא הוא הבין שזה סרטן העור באמת.

הבעיה , שקבעו לו עוד תור לרופא יותר מומחה , רק ביולי! ז"א שרק בעוד חודש , חודש וחצי בערך-הוא רק יווכח בפגישה עם רופא עור מומחה .

מה זה צריך להיות? מצד אחד כל הרופאים מפרסמים שחשוב לבוא לבדיקות כי גילוי מוקדם של סרטן העור יכול להציל את החיים בכמעט 90 אחוז. ועכשיו קובעים לו תור לעוד חודש וחצי? בחודש וחצי הוא יכול לפתח גידול אכזרי וזהו.

מה הוא צריך לעשות עכשיו ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו דחוף בקשר לחבר שלי

הוספת תגובה

• דחוף?!

ד``ר לי-און גלעד
    05/06/2009

שלום ידידי,
    אני מניח שלו רופא העור שראה את הנק' היה סבור שמדובר בממצא ממאיר הוא לא היה שולח את החבר שלך לחכות בתור אלא דואג שהנגעים יוסרו בהקדם האפשרי. מכאן שהחששות שלך קרוב לוודאי מופרכים.
    יחד עם זאת - אם המצוקה אמיתית - אפשר לעקוף תורים ע"י פניה לרפואה פרטית - שם התורים הם לרוב מהיום למחר מחרתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו