מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות חןמישהייי19/06/2009
שלום, יש לי הרבה מאוד נקודות חן. יש לי שתי נקודות חן גדולות יחסית.. אחת על הכתף ואחת על הגב.... אני הישתזפתי ממש הרבה עם שמן שיזוף ולא הרבתי לשים קרם הגנה. עם הזמן נהיו בתוך נקודות החן מן מקודה שחורה באמצע. הלכתי לרופא עור והוא אמר שהנקודות תקינות לחלוטין, אבל צריך לשים קרם הגנה. אני ממש רוצה להישתזף, האם אני יכולה להישתזף עם שמן שיזוף (שמן גזר) ??? ואם זה יכול ליפגוע בנקודות החן?
ועוד שאלה, האם קרם הגנה לתינוקות מתאים לנערים??
והאם קרם הגנה או שמן שיזוף יכול להיות פג תוקף( אחרי שנה בערך) ???
תודה מראש ושבת שלום :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שיזוף בריא!!!!
ד``ר ניר נתנזון19/06/2009ריבוי נקודות חן מהוה גורם סיכון עיקרי לסרטן העור הקטלני, מלנומה.
שינוי בנקודת חן (הופעת נקודה שחורה בתוך שומה קיימת, למשל) הינו סימן מחשיד! אני מציע לך להיבדק בהקדם ע"י רופא המשתמש בדרמוסקופ, ולבצע מיפוי שומות שנתי.
שיזוף במקרה שלך (ובכלל), עם או בלי שמן שיזוף, הינו צעד מסוכן ביותר ובוודאי שאינו מומלץ- כל שיזוף משמעותו גרימת נזק לעור, ואת רק מהמרת על הסיכוי בו קרן שמש תפגע בנקודת חן ותהפוך אותה לסרטנית.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עם השאלה השנייה?
מישהייי19/06/2009קרם הגנה יכול להיות פג תוקף? לדוגמה אחרי שנה בערך<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר ניר נתנזון20/06/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
גילוי כתמים בציפורניים וציפורן עבה
חשד לMM- כתם באצבע שלא היה קודם
נקודת חן שהתקלפה בן 56
הסרת נגע bcc מהקרקפת השתלת עור
בדיקת אולטרסאונד- סטיית מעי ואיברים
נקודת חן בקרקפת האם מסוכנת?
נגע חשוד בקרקפת ששינה את צבעו
פס שחור בציפורן ברגל- בדיקת רופא
בדיקת פט סיטי - גידולי עור מלנומה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?