נקודות חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות חן
    מישהייי
    19/06/2009

שלום, יש לי הרבה מאוד נקודות חן. יש לי שתי נקודות חן גדולות יחסית.. אחת על הכתף ואחת על הגב.... אני הישתזפתי ממש הרבה עם שמן שיזוף ולא הרבתי לשים קרם הגנה. עם הזמן נהיו בתוך נקודות החן מן מקודה שחורה באמצע. הלכתי לרופא עור והוא אמר שהנקודות תקינות לחלוטין, אבל צריך לשים קרם הגנה. אני ממש רוצה להישתזף, האם אני יכולה להישתזף עם שמן שיזוף (שמן גזר) ??? ואם זה יכול ליפגוע בנקודות החן?

ועוד שאלה, האם קרם הגנה לתינוקות מתאים לנערים??
    והאם קרם הגנה או שמן שיזוף יכול להיות פג תוקף( אחרי שנה בערך) ???

תודה מראש ושבת שלום :]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות חן

הוספת תגובה

• אין שיזוף בריא!!!!

ד``ר ניר נתנזון
    19/06/2009

ריבוי נקודות חן מהוה גורם סיכון עיקרי לסרטן העור הקטלני, מלנומה.
    שינוי בנקודת חן (הופעת נקודה שחורה בתוך שומה קיימת, למשל) הינו סימן מחשיד! אני מציע לך להיבדק בהקדם ע"י רופא המשתמש בדרמוסקופ, ולבצע מיפוי שומות שנתי.

שיזוף במקרה שלך (ובכלל), עם או בלי שמן שיזוף, הינו צעד מסוכן ביותר ובוודאי שאינו מומלץ- כל שיזוף משמעותו גרימת נזק לעור, ואת רק מהמרת על הסיכוי בו קרן שמש תפגע בנקודת חן ותהפוך אותה לסרטנית.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עם השאלה השנייה?

מישהייי
    19/06/2009

קרם הגנה יכול להיות פג תוקף? לדוגמה אחרי שנה בערך<?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ניר נתנזון
    20/06/2009

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו