התכווצות שריר אחרי ניתוח הרחבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצות שריר אחרי ניתוח הרחבה
    אחת מודאגת
    03/07/2009

לפני שלושה ימים עברתי הרחבת כריתה של שני נגעים בעור שהיה MM in situ. הניתוח בוצע בירך של רגל ימין (חלק צדדי ימין) ובשוק של רגל ימין בחלק הקדמי. מאז הניתוח יש לי כאב בשריר של השוק מאחור - הרגשה כאילו נתפס שריר ולא השתחרר. לאחר מנוחה של לילה, בזמן שכיבה במיטה הכאב אינו מורגש. מיד שאני קמה ומתחילה ללכת חוזרים הכאבים. האם זו תופעה מוכרת? ומה עלי לעשות? זה מאד מטריד אותי ומפריע לי בתפקוד. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התכווצות שריר אחרי ניתוח בשוק

ד``ר לי-און גלעד
    04/07/2009

מה שאת מתארת כלל אינו מפתיע לאחר 3 ימים מהניתוח. עם הזמן הצלקת תתרחב והתחושה תחזור להיות רגילה. אני מקווה שהורו לך להקפיד על תחובשת אלסטית על הרגל עד להחלמה שלמה של פצע הניתוח (שבועיים לפחות). זה מאיץ את ההחלמה ומונע סיבוכי פצע וגם קרוב לוודאי יעזור לך לחוש יותר נוח בתקופה עד שהצלקת מתייצבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה נוספת

אחת מודאגת
    04/07/2009

למרות שלא הומלץ לי על תחבושת אלסטית, אני אכן אחבוש את הרגל כהמלצתך. עם זאת, לא ברור לי מדוע תחושת הכאב היא לא באזור הניתוח (בחלק הקדמי של השוק) אלא דווקא בחלק האחורי, כמו התכווצות של השריר. האם עשויה להיות בעיה של כלי דם, קריש דם כתוצאה מהניתוח וכו'? תודה על התיחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו