חשיפה לשמש- שעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה לשמש- שעות
    נירית
    07/07/2009

שלום רב.

אני מעוניינת להתחיל הליכות בוקר , אולם אסור לי להיחשף לשמש/להשתזף כלל וכלל. מאיזו שעה השמש מתחילה לגרום לשיזוף? האם הליכה בשש וחצי -שבע וחצי עלולה לגרום כבר לשיזוף?? (ולו הקטנטן ביותר) או שעלי לצאת להליכה בשעה מוקדמת יותר כדי להימנע לחלוטין?? (בשעות הערב אין לי אפשררות).

תודה ענקית מראש

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיפה לשמש- שעות

הוספת תגובה

• חשיפה לשמש

ד``ר ניר נתנזון
    07/07/2009

כל קרן שמש בכל שעה מעוררת תגובת שיזוף- כמובן שבשעות המוקדמות התגובה הינה מזערית.

אולם לא ברור לי מדוע אסור לך להיחשף כלל לשמש? איסור כזה ניתן רק במצבים נדירים ביותר- ופרט למקרים אלו חשיפה מועטה לשמש בשעות הבוקר אינה צפויה לגרום לנזק של ממש.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר נתנזון

נירית
    08/07/2009

ראשית תודה ענקית על תשומת הלב. על התשובה המקצועית והיסודית!
    תודה ענקית על התשובה המקצועית, היסודית והאדיבה!!! חייבת לציין שזמן רב לא נתקלתי בכזו! המון תודה
    יתכן ולא ניסחתי עצמי טוב יש לי עניין של טיפולי לייזר בפנים, נק' חן רבות ובנוסף רתיעה בלתי רגילה מכל שיזוף שהוא -ממש לא מעוניינת בשיזוף בפני ולו במעט .
    הליכה אני מבצעת עם שרוול קצר תמיד. במידה ואצא משעה 5:50 עד 6:40 עם קרם הגנה עדיין קיים סיכוי (ולו הקטן)לשיזוף אם ככה?
    שוב תודה ענקית
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיזוף

ד``ר ניר נתנזון
    09/07/2009

הסיכוי לשיזוף במקרה זה הינו שעיר ביותר...

רק שימי לב שאם יש לך נקודות חן רבות את בסיכון גבוה לפתח סרטן עור- עלייך לשקול ביצוע מיפוי שומות ממוחשב שנתי כאמצעי לגילוי מוקדם.

בריאות שלמה
    ד"ר ניר נתנזון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו