נקודות חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודות חן
    מאיה
    12/07/2009

שלום ד"ר

ברצוני להגיע למרפאה לאבחון של נקודות חן שלי

הייתי מעוניינת לדעת אילו מרפאות ובדות עם מכשיר הדרמוסקופ

או אולי לקבל המלצה על מישהו שמתמחה באבחון נקודות חן

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודות חן

הוספת תגובה

• מרפאות שעובדות עם דרמטוסקופ

ד``ר לי-און גלעד
    12/07/2009

כיום לדעתי כל רופא עור שמכבד את עצמו צריך להחזיק בדרמטוסקופ ללמוד את הטכניקה ולעשות בו שימוש. האמת היא שמרבית רופאי העור עושים זאת. מרפאות שמתמחות בבדיקה ומיפוי שומות אין הרבה - ישנה המרפאה של ד"ר אנטה לזרוב בכפ"ס, וישנה המרפאה של ד"ר נתנזון במרכז רפואי הרצליה. לא ידוע לי על מרפאות נוספות כאלה - אבל אני מניח שד"ר נתנזון יוכל לענות על השאלה בפירוט רב יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה,

מאיה
    13/07/2009

ד"ר רציתי לברר משהו,
    אתמול ביקרתי אצל רופאת עור מטעם הקופה (כללית),
    העניין הוא שאורך הבדיקה היה כ3דקות פשוטו כמשמעו,
    היא העיפה מבט חטוף על כל הגוף והחליטה שהכל תקין ושאין צורך בבדיקה מעמיקה יותר עד לביקורת בשנה הבאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מאיה
    13/07/2009

חשוב לי לציין שעל גופי יש הרבה שומות ובנוסף בביקור לני כחצי שנה אצל רופא אחר נאמר לי שיש לי נקודה בעייתית ועלי להיות במעקב ואולי להסירה.

בעבר כן הוצאתי 3 נקודות חן מאזורים שונים בגופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד המשך

מאיה
    13/07/2009

בנוסף אשמח לדעת יותר על הדרמוסקופ.
    והייתי מעוניינת לדעת האם יש דרך להגיע אליך לבדיקה דרך סבסוד של הקופה(כללית).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו